Layspa Centipat Katılım 24 Kasım 2023 Mesajlar 276 Daha fazla Cinsiyet Erkek 11 Temmuz 2024 #21 Hangi hayat?
nasahtech Centipat Katılım 15 Aralık 2023 Mesajlar 499 Daha fazla Cinsiyet Erkek 11 Temmuz 2024 #22 PesimistKafa dedi: Diplomamı aldım ve bir devlet kurumunda teknisyen olarak işe başlayacağım. Yani kısaca çok iyi gidiyor. Genişletmek için tıkla... Vay be hayırlı olsun. Layspa dedi: Hangi hayat? Genişletmek için tıkla... Bilmem. Andy deufresne dedi: Yazları gelen psikolojik çöküntü yüzünden kötü. Genişletmek için tıkla... Geçmiş olsun reis. 717525 dedi: İyiyim hocam siz nasılsınız. Genişletmek için tıkla... Ben de iyi olmaya çalışıyorum. Okan Er dedi: Hayat kötü her şey berbat gidiyor. Genişletmek için tıkla... Neden hocam?
PesimistKafa dedi: Diplomamı aldım ve bir devlet kurumunda teknisyen olarak işe başlayacağım. Yani kısaca çok iyi gidiyor. Genişletmek için tıkla... Vay be hayırlı olsun. Layspa dedi: Hangi hayat? Genişletmek için tıkla... Bilmem. Andy deufresne dedi: Yazları gelen psikolojik çöküntü yüzünden kötü. Genişletmek için tıkla... Geçmiş olsun reis. 717525 dedi: İyiyim hocam siz nasılsınız. Genişletmek için tıkla... Ben de iyi olmaya çalışıyorum. Okan Er dedi: Hayat kötü her şey berbat gidiyor. Genişletmek için tıkla... Neden hocam?
DeSeRT_TR Hectopat Katılım 29 Aralık 2020 Mesajlar 2.574 Çözümler 1 Daha fazla Cinsiyet Erkek 11 Temmuz 2024 #23 nasahtech dedi: Nasılsınız gençler hayat nasıl gidiyor? Bir sıkıntınız falan var mı? Herkes bir şeyler yazsın bir sohbet muhabbet ortamı oluşsun. Genişletmek için tıkla... İnan oyunlardan bile keyif almıyorum kanka. Hayat çok sıkıcı. Son düzenleyen: Moderatör: 11 Temmuz 2024
nasahtech dedi: Nasılsınız gençler hayat nasıl gidiyor? Bir sıkıntınız falan var mı? Herkes bir şeyler yazsın bir sohbet muhabbet ortamı oluşsun. Genişletmek için tıkla... İnan oyunlardan bile keyif almıyorum kanka. Hayat çok sıkıcı.
Regalor Decapat Katılım 4 Haziran 2023 Mesajlar 785 11 Temmuz 2024 #24 Zaman çok hızlı geçiyor bu beni üzüyor ve normal geçiyor çok şükür diyelim
nasahtech Centipat Katılım 15 Aralık 2023 Mesajlar 499 Daha fazla Cinsiyet Erkek 12 Temmuz 2024 #25 DeSeRT_TR dedi: İnan oyunlardan bile keyif almıyorum kanka. Hayat çok sıkıcı. Genişletmek için tıkla... Ben de valla ya.
DeSeRT_TR dedi: İnan oyunlardan bile keyif almıyorum kanka. Hayat çok sıkıcı. Genişletmek için tıkla... Ben de valla ya.
Kazım45 Decapat Katılım 13 Ağustos 2023 Mesajlar 197 Daha fazla Sistem Özellikleri intel i5 12.gen rtx 3050 16gb ram LENOVO Cinsiyet Erkek Meslek Öğrenci 12 Temmuz 2024 #26 nasahtech dedi: Ben de valla ya. Genişletmek için tıkla... Katılıyorum, sanki kendimi boşlukta hissediyorum...
nasahtech dedi: Ben de valla ya. Genişletmek için tıkla... Katılıyorum, sanki kendimi boşlukta hissediyorum...