mor ekmek Hectopat Zamanın Tanığı Katılım 14 Haziran 2020 Mesajlar 1.501 Çözümler 8 Yer Kocaeli 5 Ağustos 2021 #51 Eren.exe dedi: Bende öyleydim hocam doktora gittim bana bir burun spreyi yazdı ilk günden akıntım gitti. Genişletmek için tıkla... Burun damlasını bende kullanıyorum. Ama tek sıkıntı burun değil. Boğazlarım da ağrıyor.
Eren.exe dedi: Bende öyleydim hocam doktora gittim bana bir burun spreyi yazdı ilk günden akıntım gitti. Genişletmek için tıkla... Burun damlasını bende kullanıyorum. Ama tek sıkıntı burun değil. Boğazlarım da ağrıyor.
Diamondlord Hectopat Katılım 22 Temmuz 2021 Mesajlar 116 Daha fazla Cinsiyet Erkek 5 Ağustos 2021 #52 10 saattir Fortnite indirmeye çalışıyorum 13 GB anca bitti.
Eren.exe Hectopat Zamanın Tanığı Katılım 4 Kasım 2019 Mesajlar 1.100 Çözümler 2 5 Ağustos 2021 #53 mor ekmek dedi: Burun damlasını bende kullanıyorum. Ama tek sıkıntı burun değil. Boğazlarım da ağrıyor. Genişletmek için tıkla... Hocam galiba biz aynı şeyi olmuşuz. Benimde boğazım ağrıyor ve aciyordu hatta hafif öksürük de vardı ağız spreyi ve öksürük için ilaç da yazdı bana doktor isterseniz doktora gidin.
mor ekmek dedi: Burun damlasını bende kullanıyorum. Ama tek sıkıntı burun değil. Boğazlarım da ağrıyor. Genişletmek için tıkla... Hocam galiba biz aynı şeyi olmuşuz. Benimde boğazım ağrıyor ve aciyordu hatta hafif öksürük de vardı ağız spreyi ve öksürük için ilaç da yazdı bana doktor isterseniz doktora gidin.
2 294144 Hectopat Katılım 25 Aralık 2019 Mesajlar 1.852 Makaleler 3 Çözümler 4 5 Ağustos 2021 #54 Her zamanki gibi şarkı dinliyorum.