Konu için de şöyle kötüyüm böyle kötüyüm diye yazan da sensin yaşadığım yüz yıl yüzünden kötüyüm diyen birine iğneleyici yorumlar yapan da sensin. Madem meraklı değilsin neden sordun? Bırak bu ergen triplerini.
Kesinlikle. Grafikleri ve oynanışı çok güzel bir oyun. Hikaye olarak Rise üçlemenin en iyisi olsa da (en azından benim için) Shadow da oldukça tatmin edici.
Bilmiyorum ki hiç iyi hissetmiyorum son zamanlarda. Bir şey yapasım yok. Dışarı çıkmak istemiyorum. Konuşucak pek arkadaşım da yok. Çoğu çalışıyor ya da uzakta. Zevk alamıyorum hiçbir şeyden.
İyi diyelim iyi olsun Bir kız ile gorusuyorum. Daha doğrusu ilk donemin başından beri çabaladığım kız. Yarın birlikte yuruyerek eve gideceğiz.
Perşembe gunu de onla beraber dışarıda takılmayı dusunuyorum ve de açılacağım hayırlısıyla. Friendzone yiyeceğimden şüpheliyim. Yan sınıfta olmasına rağmen uzun suredir tanışıyoruz, ara sıra sohbet ediyoruz. Sevginin samimiyet ve sohbetten başladığını dusunuyorum. Şimdilik bu kadar. Devamı geldikçe yazmaya çalışacağım.