Nasılsınız?

Hocam en azından ikinci el Xbox one s veya X alın her oyunu oynatırlar eyer halen çalışıyorsanız.
Artık gücüm yetmiyor. Hastalıklarım var çalışamıyorum. Biriktirdiğim 4000- 5000 civarı paramı aileme harcadım malum iktidar yüzünden 1 ülkede doğal gaz nasıl 1000 TL ayçiçek yağı 300 TL olabilir?
Kim eğer Allah çalışana veriyor diyorsa halt etmiş. Acele ise şeytan karışır diye 6 yıldır sabrettim ama artık iyi bir niyetim kalmadı.

Aşırı sıkıcı bir hayatım olduğunu düşünüyorum. Size de böyle hissettiriyor mu?
Pazar günü memlekete gideceğim için sevinçliyim aslında. Ancak bir yandan lise tercihi stresi falan var üstümde. Bilemiyorum, ne iyiyim ne kötüyüm...

Doğrudur hocam bende bu yaz giremedim işe bazı aptallığımdan kendime bakmadım çalışmam çok zor her yaz çalışan birisiydim bu yaz olmadı ailemin eline kaldım sürekli tartışma falan tek umudum son 1 sene daha üniversite var. Seneye hayatım daha kötü olacak eminim.

Anlıyorum. Tahminimce tartışma babadan kaynaklı diye düşünüyorum.
Böyle bir durumda insanın içinde heves kalmıyor değil mi ? Demesi kolay biliyorum ama son sene sıkı çalışıp kpss'den iyi puan aldın mı atanırsın.
Kolay geçmeyecektir ama kendini salma

Şu sıralar iyi gibi. Sosyal olarak kötü ama bir şeyler öğreniyorum, gelişiyorum. Yazılım ve gym ile gidiyor şuan hayat, okullarda tatil oldu harika. Bir kaç haftaya sosyalliği daha da arttıracağım, şu anlık böyle bakalım. Yakınmaktansa bir şeyler yapıyorum...

İyiyim diyen var mı bu posta? Vallahi nasıl bize de söyleyin. Son 3 yıldır hayat zindan.

Hepsi bende var aylık olarak kendimi geçindirecek gelir elde ediyorum, sosyallik konusunda bir problemim de yok ama artık sağıma veya soluma bakınca değişen Türkiye'yi gördükçe içim acıyor sokaklarını gezmeyi birbirinin aynısı olan tipleri görmekten usandım artık. Şu önceden yazılmış haberleri görüp de nasıl mutlu olabiliyorsunuz yardım edin birazcık.

O kadar haklısın ki bu ülkenin milletinden ekonomisinden bilmem neyinden en kısa sürede kurtulmak dileğiyle...

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için çerezleri kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…