2 250519 Kilopat Katılım 22 Şubat 2019 Mesajlar 1.496 Makaleler 1 Çözümler 8 27 Ocak 2023 #1 Canım sıkıldı, hocalarımın bir hatırını sorayım dedim. Nasılsınız?
Miuysti Kilopat Katılım 1 Şubat 2020 Mesajlar 446 Çözümler 13 Yer İstanbul Daha fazla Cinsiyet Erkek 27 Ocak 2023 #2 Kontrolcüm çalışmıyor tadım kaçık :d Siz nasılsınız?
2 250519 Kilopat Katılım 22 Şubat 2019 Mesajlar 1.496 Makaleler 1 Çözümler 8 27 Ocak 2023 #3 Miuysti dedi: Kontrolcüm çalışmıyor tadım kaçık :d Siz nasılsınız? Genişletmek için tıkla... Geçmiş olsun benim de 3 hafta önce telefonum suya düştü çalışmıyor
Miuysti dedi: Kontrolcüm çalışmıyor tadım kaçık :d Siz nasılsınız? Genişletmek için tıkla... Geçmiş olsun benim de 3 hafta önce telefonum suya düştü çalışmıyor
Enahaine Hectopat Katılım 27 Haziran 2022 Mesajlar 3.783 Makaleler 1 Çözümler 9 27 Ocak 2023 #4 Bende sıkıldım YouTube önerilenlerim aşırı kötü hiç ilgimi çeken oyun yok hikayeli oyun oynayayım desem PC kaldırmıyor doğru düzgün.
Bende sıkıldım YouTube önerilenlerim aşırı kötü hiç ilgimi çeken oyun yok hikayeli oyun oynayayım desem PC kaldırmıyor doğru düzgün.
2 250519 Kilopat Katılım 22 Şubat 2019 Mesajlar 1.496 Makaleler 1 Çözümler 8 27 Ocak 2023 #5 Enahaine dedi: Bende sıkıldım YouTube önerilenlerim aşırı kötü hiç ilgimi çeken oyun yok hikayeli oyun oynayayım desem PC kaldırmıyor doğru düzgün. Genişletmek için tıkla... Bende hiç oyun oynayamıyorum çok koyuyor insana değil mi ?
Enahaine dedi: Bende sıkıldım YouTube önerilenlerim aşırı kötü hiç ilgimi çeken oyun yok hikayeli oyun oynayayım desem PC kaldırmıyor doğru düzgün. Genişletmek için tıkla... Bende hiç oyun oynayamıyorum çok koyuyor insana değil mi ?
Miuysti Kilopat Katılım 1 Şubat 2020 Mesajlar 446 Çözümler 13 Yer İstanbul Daha fazla Cinsiyet Erkek 27 Ocak 2023 #6 250519 dedi: Geçmiş olsun benim de 3 hafta önce telefonum suya düştü çalışmıyor Genişletmek için tıkla... Çok tatsız. Geçmiş olsun valla. Enahaine dedi: Bende sıkıldım YouTube önerilenlerim aşırı kötü hiç ilgimi çeken oyun yok hikayeli oyun oynayayım desem PC kaldırmıyor doğru düzgün. Genişletmek için tıkla... Grim Fandango oynayabilirsiniz. Eskidir biraz ama mizahı sağlamdır. Şu anda indirimde 7 tl.
250519 dedi: Geçmiş olsun benim de 3 hafta önce telefonum suya düştü çalışmıyor Genişletmek için tıkla... Çok tatsız. Geçmiş olsun valla. Enahaine dedi: Bende sıkıldım YouTube önerilenlerim aşırı kötü hiç ilgimi çeken oyun yok hikayeli oyun oynayayım desem PC kaldırmıyor doğru düzgün. Genişletmek için tıkla... Grim Fandango oynayabilirsiniz. Eskidir biraz ama mizahı sağlamdır. Şu anda indirimde 7 tl.
Enahaine Hectopat Katılım 27 Haziran 2022 Mesajlar 3.783 Makaleler 1 Çözümler 9 27 Ocak 2023 #7 Miuysti dedi: Grim fandango oynayabilirsiniz. Eskidir biraz ama mizahı sağlamdır. Şu anda indirimde 7 TL. Genişletmek için tıkla... O kadar kötü PC yok ama öyle AAA oyunları kaldıracak düzeyde değil God of War RDR2 vs.
Miuysti dedi: Grim fandango oynayabilirsiniz. Eskidir biraz ama mizahı sağlamdır. Şu anda indirimde 7 TL. Genişletmek için tıkla... O kadar kötü PC yok ama öyle AAA oyunları kaldıracak düzeyde değil God of War RDR2 vs.
Miuysti Kilopat Katılım 1 Şubat 2020 Mesajlar 446 Çözümler 13 Yer İstanbul Daha fazla Cinsiyet Erkek 27 Ocak 2023 #8 Enahaine dedi: O kadar kötü PC yok ama öyle AAA oyunları kaldıracak düzeyde değil God of War RDR2 vs. Genişletmek için tıkla... Oralardaysanız eğer ki illaki bulursunuz oynayacak oyun. Ne tarz şeyler seviyorsunuz?
Enahaine dedi: O kadar kötü PC yok ama öyle AAA oyunları kaldıracak düzeyde değil God of War RDR2 vs. Genişletmek için tıkla... Oralardaysanız eğer ki illaki bulursunuz oynayacak oyun. Ne tarz şeyler seviyorsunuz?
mstkpt Hectopat Katılım 26 Ocak 2019 Mesajlar 372 Yer Alanya Daha fazla Cinsiyet Erkek Meslek Mühendis 27 Ocak 2023 #9 Enahaine dedi: Bende sıkıldım YouTube önerilenlerim aşırı kötü hiç ilgimi çeken oyun yok hikayeli oyun oynayayım desem PC kaldırmıyor doğru düzgün. Genişletmek için tıkla... PS4 Pro gibi bir konsol alırsan sorun ortadan kalkar.
Enahaine dedi: Bende sıkıldım YouTube önerilenlerim aşırı kötü hiç ilgimi çeken oyun yok hikayeli oyun oynayayım desem PC kaldırmıyor doğru düzgün. Genişletmek için tıkla... PS4 Pro gibi bir konsol alırsan sorun ortadan kalkar.
Miuysti Kilopat Katılım 1 Şubat 2020 Mesajlar 446 Çözümler 13 Yer İstanbul Daha fazla Cinsiyet Erkek 27 Ocak 2023 #10 mstkpt dedi: PS4 Pro gibi bir konsol alırsan sorun ortadan kalkar. Genişletmek için tıkla... Parası olan alır hocam.
mstkpt dedi: PS4 Pro gibi bir konsol alırsan sorun ortadan kalkar. Genişletmek için tıkla... Parası olan alır hocam.