JahKnight56 Femtopat Katılım 22 Ekim 2024 Mesajlar 26 26 Kasım 2024 #1 Hocam yazacak bir şey bulamadım, nasılsınız yazmak daha mantıklı geldi. Son düzenleyen: Moderatör: 26 Kasım 2024
ORBİTRON Decapat Katılım 23 Ocak 2023 Mesajlar 930 Çözümler 18 Daha fazla Cinsiyet Erkek 26 Kasım 2024 #2 JahKnight56 dedi: Hocam yazacak bir şey bulamadım, nasılsınız yazmak daha mantıklı geldi. Genişletmek için tıkla... Kötüyüm hocam bugün berbat bir gün umarım siz iyisinizdir.
JahKnight56 dedi: Hocam yazacak bir şey bulamadım, nasılsınız yazmak daha mantıklı geldi. Genişletmek için tıkla... Kötüyüm hocam bugün berbat bir gün umarım siz iyisinizdir.
E EnesBatuhan Hectopat Katılım 7 Mayıs 2021 Mesajlar 274 Çözümler 3 Daha fazla Cinsiyet Erkek 26 Kasım 2024 #3 Bıktım kanka bıktım. ORBİTRON dedi: Kötüyüm hocam bugün berbat bir gün umarım siz iyisinizdir. Genişletmek için tıkla... Anlatmak istersen belki faydamız dokunur Brom
Bıktım kanka bıktım. ORBİTRON dedi: Kötüyüm hocam bugün berbat bir gün umarım siz iyisinizdir. Genişletmek için tıkla... Anlatmak istersen belki faydamız dokunur Brom
ORBİTRON Decapat Katılım 23 Ocak 2023 Mesajlar 930 Çözümler 18 Daha fazla Cinsiyet Erkek 26 Kasım 2024 #4 EnesBatuhan dedi: Bıktım kanka bıktım. Anlatmak istersen belki faydamız dokunur Brom Genişletmek için tıkla... Yok hocam sağolun eyvallah.
EnesBatuhan dedi: Bıktım kanka bıktım. Anlatmak istersen belki faydamız dokunur Brom Genişletmek için tıkla... Yok hocam sağolun eyvallah.