Nasılsınız?

Makaleler
1
Kiminin soranı yoktur. Kiminin çevresindekiler kendisini anlamıyordur. Peki siz gerçekten nasılsınız? Bu aralar ne canınızı sıkıyor? Az da olsa sizi mutlu eden şeyler nedir.

Umarım sıkıntılarınız çözülebilecek şeylerdir. Ölüm dışında her şeyin elbet vardır çözümü.
Var da çözümü bende değil. Çevrede. Ama sorduğun için sağol, sen nasılsın?

Geçen yılın ekim aylarında 4070'li sistem topladım oyun oynama hevesim kaçtı Netflix'den dizi izliyorum o daha iyi geliyor nedense sistem aldiktan sonra oyun oynayasim gelmiyor.

Ekonomik nedenlerden dolayı hiç iyi değilim, kafamı hiçbir şeye doğru düzgün veremiyorum, hep iyi diyoruz iyi miyiz bilmiyorum, siz nasılsınız inşallah iyisinizdir.

Kiminin soranı yoktur. Kiminin çevresindekiler kendisini anlamıyordur. Peki siz gerçekten nasılsınız? Bu aralar ne canınızı sıkıyor? Az da olsa sizi mutlu eden şeyler nedir?

Kötüyüm PS Plus'tan GTA 5 gidiyor.

İyiyim, siz nasılsınız? Genel olarak keyfim iyi. Hayat enerjim yerinde.

Kitap yazarken ilham bulmakta zorlanıyorum, onun dışında klasik üniversite vize stresi var, o kadar.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için çerezleri kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…