Ambulans Şoförü Hectopat Katılım 28 Mart 2018 Mesajlar 131 24 Haziran 2019 #41 Üzgünüm 8 senedir ilkokul 1. sınıftan beri arkadaşım la artık görüşemeyeceğim çünkü ortaokul bitti artık lise başladı lisede artık yalnız takılırım.
Üzgünüm 8 senedir ilkokul 1. sınıftan beri arkadaşım la artık görüşemeyeceğim çünkü ortaokul bitti artık lise başladı lisede artık yalnız takılırım.
S Silinen üye 106715 Ziyaretçi 24 Haziran 2019 #42 Canım sıkılıyor. Bisiklet bodrumda ve bodrumun kapısını açamıyorum. Arkadaşım yok.
.I.N.И.A. Kilopat Zamanın Tanığı Katılım 19 Eylül 2016 Mesajlar 2.886 Makaleler 2 Çözümler 6 Yer 9847 Daha fazla Cinsiyet Erkek 24 Haziran 2019 #43 @Neşeli Enginar Nerelerdeydin? Hiç uğramıyorsun artık.
A acv Gigapat Forumun Hafızası Zamanın Tanığı Katılım 31 Temmuz 2015 Mesajlar 7.612 Makaleler 1 Çözümler 74 Yer Sehit Muhtar/Zambak Sok./Gumus Gerdan Apt./Beyoglu 24 Haziran 2019 #44 Şundan sipariş verdim. Ben bakkala giderken görürseniz selamlaşırız artık.
E ExecutioneR_ Kilopat Zamanın Tanığı Katılım 5 Ocak 2019 Mesajlar 3.530 Makaleler 1 Çözümler 6 24 Haziran 2019 #45 Kötü moralim bozuk şu soruna bi bakın :İptal Edilen İnınal Karta Para İadesi - Technopat Sosyal Bu kadar şanssızlık olur mu ?
Kötü moralim bozuk şu soruna bi bakın :İptal Edilen İnınal Karta Para İadesi - Technopat Sosyal Bu kadar şanssızlık olur mu ?
Motionless IN White Zettapat Katkıda Bulunan Zamanın Tanığı İlk 5 Haneli Mesajınız! Katılım 21 Eylül 2018 Mesajlar 22.907 Makaleler 14 Çözümler 128 Yer Zhenhai, Zhejiang, China Daha fazla Cinsiyet Erkek Meslek What am I? - I do not know... 24 Haziran 2019 #46 Kötüyüm hocam, Hesabım arkadaşımın hesabıyla birleşti hiçbir şey yapamıyorum, O kadar emeğim boşa gitti... acv dedi: Şundan sipariş verdim. Ben bakkala giderken görürseniz selamlaşırız artık. Eki Görüntüle 408190 Genişletmek için tıkla... Hocam bununla ilgili bir site vardı ama, Yeri değil
Kötüyüm hocam, Hesabım arkadaşımın hesabıyla birleşti hiçbir şey yapamıyorum, O kadar emeğim boşa gitti... acv dedi: Şundan sipariş verdim. Ben bakkala giderken görürseniz selamlaşırız artık. Eki Görüntüle 408190 Genişletmek için tıkla... Hocam bununla ilgili bir site vardı ama, Yeri değil
A acv Gigapat Forumun Hafızası Zamanın Tanığı Katılım 31 Temmuz 2015 Mesajlar 7.612 Makaleler 1 Çözümler 74 Yer Sehit Muhtar/Zambak Sok./Gumus Gerdan Apt./Beyoglu 24 Haziran 2019 #47 Silinen üye dedi: Hocam bununla ilgili bir site vardı ama, Yeri değil Genişletmek için tıkla... Hanime' mi hocam? Danbooru mu? Banlar gerçek değil. Bana zarar veremez
Silinen üye dedi: Hocam bununla ilgili bir site vardı ama, Yeri değil Genişletmek için tıkla... Hanime' mi hocam? Danbooru mu? Banlar gerçek değil. Bana zarar veremez
Lian La-Fey Kilopat Zamanın Tanığı Katılım 23 Haziran 2016 Mesajlar 3.102 Makaleler 18 Çözümler 12 24 Haziran 2019 #48 Bir günlük ban üzdü beni biraz. Asosyal bir insan olduğum için ve sadece Technopat Sosyal'de takılıp sosyal hakları elinizden alınınca bir başka üzülüyor insan. Bundan sonra "Konu Dışı" bölümüne pek uğramam gibi.
Bir günlük ban üzdü beni biraz. Asosyal bir insan olduğum için ve sadece Technopat Sosyal'de takılıp sosyal hakları elinizden alınınca bir başka üzülüyor insan. Bundan sonra "Konu Dışı" bölümüne pek uğramam gibi.
asdddxaw Hectopat Zamanın Tanığı Katılım 7 Temmuz 2017 Mesajlar 1.318 Çözümler 2 Yer İstanbul 24 Haziran 2019 #49 İyiyim, yorgunum. Sen nasılsın?
ardayzr Kilopat Zamanın Tanığı Katılım 23 Ekim 2018 Mesajlar 2.576 Çözümler 20 Yer One With the Force Daha fazla Cinsiyet Erkek Meslek Metalurji ve Malzeme Mühendisi 24 Haziran 2019 #50 Finalleri vermenin rahatlığını yaşıyorum şuan, alttan dersinin kalmaması çok güzel bir his.