Nasus niye ilahsindiren'li oynanıyor?

ArthurMorgan33

Kilopat
Daha fazla  
Arkadaşlar Nasus niye ilahsindiren'li oynanıyor? Drakthar'lı canbiçen'li Build'i çok daha op, ayrıca 1 tane çivili 1 tane de gargoyle aldığınız zaman hala aynı tank oluyorsunuz, bence Nasus'un ad-tank karışık Build'i çok daha güçlü. Siz ne düşünüyorsunuz?

Nasus q kulladığı zaman can çekiyor bildiğin üzere ve bu eşyanın da pasifinde can emme gibi bir özellik vardı diye biliyorum ikisi birleşince daha güçlü olabiliyor. İlahsindiren denen eşyada pırıltı da olduğu için kulelere filanda daha güçlü hasarlar vurulabiliyor. Karşıda tank off tank herolar varsa kesinlikle bu item alınmalı.

Nasus Q kulladığı zaman can çekiyor bildiğin üzere ve bu eşyanın da pasifinde can emme gibi bir özellik vardı diye biliyorum ikisi birleşince daha güçlü olabiliyor. İlahsindiren denen eşyada pırıltı da olduğu için kulelere filanda daha güçlü hasarlar vurulabiliyor. Karşıda tank off tank Hero'lar varsa kesinlikle bu item alınmalı.

Hocam ilahsindirenin nasıl çalıştığını biliyorum ama karşıda en az 3 kırılgan varsa benim dediğim Build'le Nasus assasin gibi oluyor.

Hocam ilahsindirenin nasıl çalıştığını biliyorum ama karşıda en az 3 kırılgan varsa benim dediğim Build'le Nasus assasin gibi oluyor.
Tek yememesi için. Oyunun ortasında topa çıkıp mid jungle 30 saniyede bir kesmesin, savaşta can doldurup en azından birini alabilsin diye. Dahası canbiçen de aldın diyelim, onun yerine donmuş yürek almanın bambaşka gücü var.

Tek yememesi için. Oyunun ortasında topa çıkıp mid Jungle 30 saniyede bir kesmesin, savaşta can doldurup en azından birini alabilsin diye. Dahası canbiçen de aldın diyelim, onun yerine donmuş yürek almanın bambaşka gücü var.

Zaten donmuş da iyi oluyor hocam, benim bahsettiğim Build şöyle gayet de tank oluyor bu arada.
Drakthar.
Canbiçen.
Donmuş yürek.
Çivili.
Gargoyle.

Zaten donmuş da iyi oluyor hocam, benim bahsettiğim Build şöyle gayet de tank oluyor bu arada.
Drakthar.
Canbiçen.
Donmuş yürek.
Çivili.
Gargoyle.
İlah sindiren, donmuş yürek (lane rahat), ruh gömleği (büyü direnci), çivili, ölü adamın zırhı (mobillik)

Itemlerde ruh gömleği yerine doğanın kudreti olabilir ya da ölü adamın zırhı sıralaması değişebilir gibi opsiyonlar var.

Örnek olarak böyle daha güçlü oluyorsun. Neden? AP biri seni tekleyemiyor ve daha çok can çekiyorsun. Savaşta can çekebiliyorsun ve draktar senin için aman aman fark yaratmıyor, kırılgan karakterler için draktar dedin ancak kırılgan olmalarının sebebi çok vurmaları. Birini "teklemen" zaten mümkün değil ki görünmez olup kovalayasın. Yani öldüremeden ölebilirsin. Diğer türlü düşmen zor, herkese zırh delme eşyası aldırtıyorsun. Bu da takımına yarıyor, dahası w bastıktan sonra tanklıkla kovalama imkanın var.

Nasus çok komplike bir char OTP si olmak oldukça zor diğer karakterlerin OTP si olduğun gibi kolay bir şekilde olamıyorsun karşında ki kişinin seni fighte ezip ezemeyeceğinin bilgisi seni kurtarmıyor farmlanırken karşında ki seni ezip ezemez mi onu düşünmen gerekiyor siz sanırım build sitelerine bakıp öyle diziyorsunuz itemleri oysa oyun içi tek nasus için değil bütün karakterler için o oyuna özel itemler kasmanız lazım mesela karşınıza teemo geldi ilahsindiren alırsanız sizi oyun başı bi güzel şamarlar mentalinizi patlatır E fulleyebilirsiniz ve o şekilde Q ile yine stack kasabilirsiniz yada karşınızda ad menzilli kırılgan şampiyon ilahsindiren alırsanız yine şamarlanırsınız onun yerine başlangıc için daha agresif itemler alabilirsiniz ya da uber bi tank varsa ilahsindiren kara balta gibi itemler alabilirsiniz. Ama şunu asla unutmayın eary de figh değil sadece farmlamaya yönelik oynayın ve oyunun kötüye gitmesi halinde mentalinizi patlatmadan galyana gelmeden lanenizde oynamanıza bakın latede zaten herkesi şamarlıyor kazanırsınız kazanamazsınız o takımla alakalı olan bir şey.

Drakthar, Canbiçen neye göre OP anlamadım? Zaten sınırsız hasar kasabilen bi' çara ekstra hasar kasmak neyin kafası? Çarın bi' tane hasar itemine ihtiyacı yok. En fazla core item olarak Üçlü veya İlahsindiren tarzı.

Technopat Haberler

Yeni konular

Geri
Yukarı