NAT nasıl değiştirilir?

Akif Ertaş

Hectopat
Daha fazla  
CoD Warzone server disconnected hatası bu başlıktaki sorunumdan dolayı 2 gündür uğraşıyorum. Activision ekibinden biri ile konuşuyorum bir yandan. Kendileri en son önerdikleri çözümde NAT değerlerini değiştirmemi istediler. Birinci görseldeki değerleri görselde görmüş olduğunuz modem arayüzünde nasıl yazmam gerek. Yanlış bir şey yapmak istemiyorum. Teşekkürler.

Dosya Ekleri

• WhatsApp Görsel 2025-01-10 saat 16.46.15_2248187f.jpg
    WhatsApp Görsel 2025-01-10 saat 16.46.15_2248187f.jpg
    68,3 KB · Görüntüleme: 45
  • Ekran görüntüsü 2025-01-10 165102.png
    Ekran görüntüsü 2025-01-10 165102.png
    150,9 KB · Görüntüleme: 40
  • Ekran görüntüsü 2025-01-10 165117.png
    Ekran görüntüsü 2025-01-10 165117.png
    146,4 KB · Görüntüleme: 45
Hocam NAT ne alaka anlamadım. NAT ayarlarını değiştirmenin bağlantı sorununuza nasıl yardım edeceğini göremiyorum. Koymuş olduğunuz ekran görüntülerinden anladığım kadarıyla da port açmayı deniyorsunuz, keza bunun da nasıl yardımcı olacağını anlamış değilim çünkü bazı internet servis sağlayıcıları hariç statik IP aboneliğiniz yoksa port da açamıyorsunuz. İnternet servis sağlayıcınızı arayıp bağlantı sorunu yaşadığınızı belirtmelisiniz diye düşünüyorum. Bazı nadir durumlarda kullandığınız VPN / Proxy servisleri ve DPI bypass uygulamaları da çeşitli yerlere bağlantı yapılırken sorun çıkarabiliyor.

Hocam NAT ne alaka anlamadım. NAT ayarlarını değiştirmenin bağlantı sorununuza nasıl yardım edeceğini göremiyorum. Koymuş olduğunuz ekran görüntülerinden anladığım kadarıyla da port açmayı deniyorsunuz, keza bunun da nasıl yardımcı olacağını anlamış değilim çünkü bazı internet servis sağlayıcıları hariç statik IP aboneliğiniz yoksa port da açamıyorsunuz. İnternet servis sağlayıcınızı arayıp bağlantı sorunu yaşadığınızı belirtmelisiniz diye düşünüyorum. Bazı nadir durumlarda kullandığınız VPN / proxy servisleri ve DPI bypass uygulamaları da çeşitli yerlere bağlantı yapılırken sorun çıkarabiliyor.

Hocam vallahi ben de ne yaptığımı bilmiyorum. 2 gündür 12 mail attılar Activision tarafından. Şimdilik flört aşamasındayız yakında açılıp sevgili olacağız. Şaka bir yana en son da bunu attılar. Ne derlerse yaptım şu ana dek.

Onlar da ne yaptığını bilmiyor. 😁

Dosya Ekleri

• Screenshot_20250110-190337.jpg
    Screenshot_20250110-190337.jpg
    116,4 KB · Görüntüleme: 45
Son düzenleme:
Hocam vallahi ben de ne yaptığımı bilmiyorum. 2 gündür 12 mail attılar Activision tarafından. Şimdilik flört aşamasındayız yakında açılıp sevgili olacağız. Şaka bir yana en son da bunu attılar. Ne derlerse yaptım şu ana dek.

Onlar da ne yaptığını bilmiyor. 😁
Hocam bunların oyuna giremeyenler için standart bi formatları vardır o formatı takip edecek şekilde aşamaları mail atıyorlardır. Yani sizi dinleyip de sizin durumunuza özel bir çözüm geliştirmeye çalışmıyorlar, BIOS güncelleştirmesiyle oyuna bağlanılamaması arasında nasıl bir bağlantı olabilir gerçekten hayal edemiyorum.

Hocam bunların oyuna giremeyenler için standart bir formatları vardır o formatı takip edecek şekilde aşamaları mail atıyorlardır. Yani sizi dinleyip de sizin durumunuza özel bir çözüm geliştirmeye çalışmıyorlar, BIOS güncelleştirmesiyle oyuna bağlanılamaması arasında nasıl bir bağlantı olabilir gerçekten hayal edemiyorum.

Hocam denemeyi bırakacağım, sıkıldım zaten. Teşekkür ederim cevapladığınız için, iyi akşamlar.

Technopat Haberler

Yeni konular

Geri
Yukarı