İ İbrahim Özkan Hectopat Katılım 10 Kasım 2020 Mesajlar 91 Yer izmir Daha fazla Cinsiyet Erkek 2 Şubat 2023 #1 Merhaba, PS5 aldım ve bütün Uncharted serilerini oynamak istiyorum. Hepsini oynayabilir miyim?
E emirtmurr Hectopat Zamanın Tanığı Katılım 2 Mayıs 2020 Mesajlar 1.960 Çözümler 5 Yer Frankfurt Daha fazla Cinsiyet Erkek Meslek Öğrenci 2 Şubat 2023 #2 İbrahim Özkan dedi: Merhaba, PS5 aldım ve bütün Uncharted serilerini oynamak istiyorum. Hepsini oynayabilir miyim? Genişletmek için tıkla... Evet.
İbrahim Özkan dedi: Merhaba, PS5 aldım ve bütün Uncharted serilerini oynamak istiyorum. Hepsini oynayabilir miyim? Genişletmek için tıkla... Evet.
490836 Gigapat İlk 5 Haneli Mesajınız! Katılım 19 Eylül 2021 Mesajlar 16.013 Makaleler 4 Çözümler 103 Yer Ankara Daha fazla Sistem Özellikleri RTX 4060TI 8GB, Ryzen 5 5600, 16 GB DDR4 3200Mhz CL16 RAM, ASUS A320M-F, Snowman M200, Aego Gamegaraj 650W PSU Cinsiyet Erkek Meslek Öğrenci 2 Şubat 2023 #3 Geriye uyumluluk ile oynarsın. İlk 3 oyun için şunu: Uncharted™: The Nathan Drake Collection Nathan Drakein dünya çapında alçakgönüllü kökenlerden olaÄanüstü maceralara uzanan, tehlikeli seyehatini takip ederek tüm zamanların en çok beÄenilen oyunlarından birini sen de tecrübe et. Drake akla hayale gelmeyecek hazineleri bulmak için zalim düÅmanlara karÅı hayatını ve... store.playstation.com 4 ve Kayıp Miras için şunu: UNCHARTED: Hırsızlar Mirası Koleksiyonu Servetini Aramaya Hazır Mısın store.playstation.com alın.
Geriye uyumluluk ile oynarsın. İlk 3 oyun için şunu: Uncharted™: The Nathan Drake Collection Nathan Drakein dünya çapında alçakgönüllü kökenlerden olaÄanüstü maceralara uzanan, tehlikeli seyehatini takip ederek tüm zamanların en çok beÄenilen oyunlarından birini sen de tecrübe et. Drake akla hayale gelmeyecek hazineleri bulmak için zalim düÅmanlara karÅı hayatını ve... store.playstation.com 4 ve Kayıp Miras için şunu: UNCHARTED: Hırsızlar Mirası Koleksiyonu Servetini Aramaya Hazır Mısın store.playstation.com alın.