Native Instruments Komplete Audio 1 ses kartı ile ses bilgisayardan nasıl alınır?

Arufaasashin

Hectopat
Daha fazla  
Merhaba, bir süredir bass çalıyorum, ses üzerinde oynamalar yapacağım ve sürekli taşımam gerektiği için amfi yerine ses kartı tercih ettim.
Ama şu an şöyle bir sorunla karşılaşıyorum, ses kartı sanırım bilgisayara değil de kendi ses girişine yönlendiriyor ve kullandığım kulaklık kablolu bağlantısı olmayan bir kulaklık (Arctis Nova 5) 2.4G ve Bluetooth var. İleride zaten bir stüdyo kulaklığına geçeceğim için (şu an kullandığım kulaklığn bass'ı çok düşük seviyede) uzun vadede sorun yok ama şu anlık bir şekilde bilgisayara bağlı kulaklıktan sesi almam gerek, nasıl yapabilirim?

Ses kartı modeli: Native Instruments Komplete Audio 1

Son düzenleyen: Moderatör:
Ses kartı bilgisayara takılı olduğu sürece sesi sadece ses kartından alabilirsin. Onboard ses kartını aktif ettiğin zaman ses kartın devre dışı kalır.

Yapman gereken kulaklığı ses kartının kulaklık çıkışına takmak.

peki nasıl kayıt alabilirim, kulaklık olmaması kayıta etki etmez değil mi?

+kayıt almayı kullanacağım uygulamadan hallederim de kulaklığın buna bir etkisi yok değil mi

peki nasıl kayıt alabilirim, kulaklık olmaması kayıta etki etmez değil mi?

+kayıt almayı kullanacağım uygulamadan hallederim de kulaklığın buna bir etkisi yok değil mi
Kayıt alırken enstrümanları vs duymanız için kulaklık takılı olması lazım.

Kulaklık kullanıp kullanmamanın kayıtlara bir etkisi olmaz.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için çerezleri kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…