Natron abiye ne oldu?

erenerdugan

Hectopat
Merhabalar, çoğunuz bilirsiniz natron abiyi. Eskiden CS videoları çekip bizi eğlendirirdi. Ona ne oldu? Ulaşabileceğimiz bir Instagram adresi falan var mı?

Son düzenleyen: Moderatör:
Merhabalar, çoğunuz bilirsiniz natron abiyi. Eskiden CS videoları çekip bizi eğlendirirdi. Ona ne oldu? Ulaşabileceğimiz bir Instagram adresi falan var mı?

Yok galiba, bir aralar yeni YouTube hesabı diye çıkmıştı. Gerçek değildi bence ki sanırım artık tamamen bıraktı.

Son düzenleyen: Moderatör:
Bir ara telif olayı falan döndü yanlış hatırlamıyorsam. İçerik sahibi Natronabi kendisi dönmek istemiyor falan demişti sanırım.

Yok galiba, bir aralar yeni YouTube hesabı diye çıkmıştı. Gerçek değildi bence ki sanırım artık tamamen bıraktı.

Vallahi izlemesi aşırı keyifliydi.
2 sene önce falan askerdeyim dönünce video gelecek diye bayağı şey paylaşmıştı Instagram'da ama o hesabı da kayboldu. Daha da döneceği yok bence.

Mua gibi bu da oldu.
Bir ara telif olayı falan döndü yanlış hatırlamıyorsam. İçerik sahibi natronabi kendisi dönmek istemiyor falan demişti sanırım.

Bir Metin2'ci çaldıydı galiba hesabını yoksa o lord of Murat mıydı?

@erenerdugan hesap çalma olayını bilmiyorum. Ancak büyükisyan mapının yapımcısı haritamı kullanıyor diye birçok kişiye telif atmıştı. Lord of Murat da buna dahildi, ona da atmıştı.

@erenerdugan hesap çalma olayını bilmiyorum. Ancak büyükisyan mapının yapımcısı haritamı kullanıyor diye birçok kişiye telif atmıştı. Lord of Murat da buna dahildi, ona da atmıştı.
Çok saçma bir işti o. Haritanın ortasında koskoca adı yazıyordu zaten o elemanın, daha ne telifine gerek vardı diye bayağı düşünmüştüm.

@erenerdugan keşke. Ben de severek izlerdim.
@Clarence Morrow eleman adını daha fazla duyurmak için birçok kişiye telif attı zaten. Amacına da ulaşmıştı, reklamın iyisi kötüsü olmaz.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için çerezleri kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…