Naturalphysique sitesi zararlı mı?

Uğurrz

Decapat
Daha fazla  
Merhaba. İnternetten natürel vücutlara bakarken yanlışlıkla resimli olan bir linke tıkladım. Sitede güvenilir değil yazısı olduğu için sizlere sormak istedim. Siteye herhangi bir bilgimi Girmediğimden sıkıntı çıkmayacağını düşünüyorum, bu sitenin hybrid anlysis raporunu anlayan varsa ve yorumlarsa sevinirim, Site

@HakanXD hocam gülme emojisi atıcağınıza keşke bir şeyler yazsaydınız demek ki konuya hakimsiniz. Bilemiyorum komik gibi gözükebilir açtığım konu ama en azından aydınlatsanız içim rahatlayabilir sonuçta burası forum sitesi herkes sizin kadar bilgili olmayabilir.

Son düzenleme:

Normal rastgele bir gym sitesinin sayfası reklamını yapıyor kısacası eski bir işletim sistemi ve browser kullanmıyorsanız. Tıklayarak hacklenmeniz mümkün değil. (hem çok eskide kaldı hem de bu bilgiye sahip birisi milyonlarca dolara satabilir rastgele bir sitede kullanmaz) bilgi verirseniz bilgileri görme ihtimali var onun harici yüksek gizlilikteki bir gazeteci değilseniz sorun yaşamazsınız. İşletmesi var Google'a reklam veriyor tanıtmak için onun harici bir anlam ifade etmiyor.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için çerezleri kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…