Nature's Supreme D3 K2 vitamin nasıl kullanılır?

emirhaNz1

Decapat
Daha fazla  
Arkadaşlar merhaba boy uzatmaya iyi geliyor diye dün supplementler.comdan Nature's Supreme D3 K2 vitaminini aldım. Resmini alt tarafa yüklüyorum oradan bakabilirsiniz. Damla halinde bir vitamin bunu nasıl kullanabilirim? Günde kaç kere? Aç karna mı tok karna mı? Ne tür kullanabilirim? Yazarsanız sevinirim. Bu vitamin işe yarar mı sizce? Bunun haricinde spor salonuna gidiyorum protein tozu kullanıyorum Hardline whey 3 matrix ve creatin kullanıyorum Prime marka. Sizce vitamin boy uzamaya yardımı olur mu? Ve nasıl kullanabilirim?

vitamin.png

Arkadaşlar merhaba boy uzatmaya iyi geliyor diye dün supplementler.comdan nature's supreme D3 K2 vitaminini aldım. Resmini alt tarafa yüklüyorum oradan bakabilirsiniz. Damla halinde bir vitamin bunu nasıl kullanabilirim? Günde kaç kere? Aç karna mı tok karna mı? Ne tür kullanabilirim? Yazarsanız sevinirim. Bu vitamin işe yarar mı sizce? Bunun haricinde spor salonuna gidiyorum protein tozu kullanıyorum Hardline whey 3 matrix ve creatin kullanıyorum Prime marka. Sizce vitamin boy uzamaya yardımı olur mu? Ve nasıl kullanabilirim?

Eki Görüntüle 2425475

Keşke bir eczaneden temin etseydiniz ve oraya sorsaydınız buradan pek sağlıklı cevaplar alacağınızı sanmıyorum.

Keşke bir eczaneden temin etseydiniz ve oraya sorsaydınız buradan pek sağlıklı cevaplar alacağınızı sanmıyorum.

Yani eczaneden alacaktım fakat her vitamin aynı olduğu için pek bir farkı olacagını sanmadım. Bir de supplementler.comda indirim olunca 2 paketini 400 TL'ye aldım. Oradaki kadına sordum fakat mıymıymıy kısık bir sesle sanki işini zorla yapıyormuş gibi cevap verdi ve hiç bilgi alamadım tek dediği şey ama tok karnına kullan yani bir tek onu anladım dediklerinden. Onun dışında nasıl kullanacağımı kaç damla kullanacağımı kaç ML suya atacağımı anlayamadım.

Yani eczaneden alacaktım fakat her vitamin aynı olduğu için pek bir farkı olacagını sanmadım. Bir de supplementler.comda indirim olunca 2 paketini 400 TL'ye aldım. Oradaki kadına sordum fakat mıymıymıy kısık bir sesle sanki işini zorla yapıyormuş gibi cevap verdi ve hiç bilgi alamadım tek dediği şey ama tok karnına kullan yani bir tek onu anladım dediklerinden. Onun dışında nasıl kullanacağımı kaç damla kullanacağımı kaç ML suya atacağımı anlayamadım.
aldığınız yerde bilgi yok mu hocam

Technopat Haberler

Yeni konular

Geri
Yukarı