Merhaba, sonunda bahsedilen scooter Navee N65 elime geçti. İlk izlenimlerimi paylaşıyorum. Kutusu oldukça büyük ve ağır, 50 inç tevizyon kutusundan bir tık büyük galiba, öyle düşünüyorum. Scooter'in kendisi de beklediğim den büyük çıktı birde . Scooter'a gelirsek ilk geldiğinde lastikleri normal gözüküyor ama biraz inik hava vurmakta fayda var. Scooter 25km hıza çıkıyor ve bu hıza çıkarken güvenli bir şekilde çıkıyor, yâni gaz kelebeği basar basmaz hızlanmıyor ayağınız ile scooter'i bir miktar itmeniz gerekiyor (5km) ekranda 5km göründüğü anda gaz kelebeğine basılınca çalışıyor ve kademe kademe hızlanıyor. 65km menzili olduğu söyleniyor ama henüz onu test edecek fırsat bulamadım. Ayrıca scooter'in en büyük dezavantajı yere fazla yakın olması dümdüz olmayan, hafif eğri bükük yollardan geçerken ayağı bildiğin yere sürtüyor ve hiç hoş bir ses çıkmıyor. Belki lastiklere hava vurunca yükselir scooter ama bilmiyorum. Farı da pek fazla güçlü değil, yukarı aşağı yönünü ayarlayabiliyorsunuz ama aydınlatma gücü pek sevindirmiyor.
Bunlar scooter ile ilgili ilk deneyimlerimdi, aklıma geldikçe önemli noktalardan bahsetmeye çalıştım, yazım hataları ve hatalı cümleler bulunuyor ise özür dilerim. Sorularınız olur ise sorun. Sağlıklı günler.