Navigasyon cihazı nasıl monitör yapılır?

• Konuyu başlatan Rogen
  • Başlangıç Tarihi
  • Mesaj 1
  • Görüntüleme 1.098

Rogen

Hectopat
Daha fazla  
Arkadaşlar merhaba, merak ettiğim konu araçlar için kullanılan navigasyon cihazları ile ilgili. Günümüzde maalesef monitörler pahalılaşmaya başladı o'yüzden 2. monitör olarak navigasyon cihazını kullanabilir miyim diye merak ediyorum. USB'den VGA dönüştürücüleri var, navigasyon cihazına USB ile dönüştürücüyü bağlayıp onunla VGA ile monitöre dönüştebilir miyim acaba? İnternette bu konuyu araştırdım özellikle bilgisayar programcılığı bölümünde okuyorum ve hocalarıma da sordum ama tam olarak düzgün bir cevap alamadım. Bununla ilgili bir şey biliyor musunuz acaba 2. monitör olarak navigasyon cihasını ucuz alabileceğim bir ekran varsa onları bağlayabilmek istiyorum. Veya önerebileceğiniz gerçekten uygun fiyatlı aynı şekilde VGA ile monitör olarak kullanabileceğim LCD paneller veya monitörler varsa paylaşabilir misiniz? Teşekkürler.

Son düzenleyen: Moderatör:
Ben evdeki eski bir tableti spacedesk programı ile 2. ekran yaptım, mouse çok akıcı olmasa da yanda video vs izleniyor.. navigasyon ekranları hakkında bilgim yok.

Technopat Haberler

Yeni konular

Geri
Yukarı