Nays Android uygulaması root izni istedi

Crownguard

Moderasyon Ekibi Üyesi
Kıdemli Moderatör
Makaleler
18
Daha fazla  
Banka uygulamaları root var diye çalışmaz, bu yiğit root izni istedi İnsanda ar olur be abim.

Kullanmıyordum bunu, girince root gizlemem gerekebilir diye aklıma geldi ama ekranıma bu gelince baya şaşırdım ve garipsedim. Root iznini ne yapacaksın abi sen? Oldukça garip.

Cashbacklerin giderleri karşılanamamış galiba . Şaka maka gerçekten sebebi nedir bunun, başka yaşayan var mı acaba?
Yok hocam kullanmıyorum bile Kayıt olayım diye indirdiydim.

Sebebini ise bilemiyorum gerçekten. Yine de n'olur n'olmaz izleyicilerini engelledim arkadaşın.

İki ROM attık diye uygulamadan başka karta para attırmaz, utanmadan root izni ister.
Bu içeriği görüntülemek için üçüncü taraf çerezlerini yerleştirmek için izninize ihtiyacımız olacak.
Daha detaylı bilgi için, çerezler sayfamıza bakınız.

Her siparişe cashback verdiler sonunda patladılar muhtemelen. Ya da şaka yapıyolar

Root'u tespit etmenin en kolay yolu nedir?
Root'a ihtiyaç duyan bir uygulama gibi davranıp kullanıcıdan root yetkisi istemek.

Talep reddedilse bile aradaki süreçten root hakkında bilgi edinmek mümkün olabiliyor. Bankacılık uygulamaları bu cihazların güvenilir olmadığını kabul ettiği için root yetkisi olan cihazlarda çalışmak istemiyorlar veya çalışsalar da sorumluluk kabul etmiyorlar.

Rootu tespit etmek ve gizlemek artık bir kedi ve fare kovalamacasına dönüşmüş durumda. Magisk, KernelSU, APatch gibi araçlar sistem dosyalarını el değmeden bırakıp kullanıcıya root yetkisi sunuyor. Ancak bazı uygulamalar rootun ötesine geçip SafetyNet, Play Integrity gibi farklı cihaz güvenliği özelliklerini sınayabiliyorlar. İşin meraklısı bir kullanıcı için bunların çoğunu çözmek mümkün ama root yetkisi kullanmak isteyen kullanıcıların işi gittikçe zorlaşıyor diyebilirim. İlgilisi için üç yıldır devam eden bir tartışma linkini bırakıyorum.

@Plyra root atmak ve rootla hayat sürdürmek zorlaşıyor, bu apaçık ortada ve can sıkıcı bir durum. Nays'ı Shamiko ile gizler geçerim. Ama dediğiniz gibi iş hoş olmayan yerlere evriliyor.

Ben halen root dizininde kartbilgilericokgizlibakma olduğuna inanıyorum. Şaka bir yana, bak bunu bilmiyordum. Halen uygulama yapımcılarını anlamıyorum. Root atıyorsam zaten sorumluluk alıyorum. Sorumluluğu sana bırakıyorum de geç.

İlginçmiş, bunca zamandır hiç istemedi böyle bir şey bende.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için çerezleri kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…