Nays Android uygulaması root izni istedi

Tosla uygulaması da istiyor. Akbank'ın o da. Huawei cihazları rootlamak kadar zor bir şey yok.

Akbank da öyle yapıyor, zorla root istiyor

Son düzenleyen: Moderatör:

Benden de Tosla istemişti. Sanirim NFC icin olabilir.

Yalnız değilsin, aynısı bende de oluyor. Hangi uygulama istemişti, çok şaşırmıştım. EBA istese o kadar şaşırmazdım ama çoğu uygulamada böyle. Çoğusu hiç olmadık bir zamanda ya da uygulamayı ilk açtığında root izni istiyor. Aşırı anlamsız, rootun r'siyle alakası olmayan uygulamalar bu şekilde izin istiyor. Nedenini ben de çözemedim. Bir sürü Custom ROM denedim, farklı root programları denedim, hepsi aynı. Rootla alakalı sıkıntı yok, uygulamada sıkıntı var. Herkesin başına da illa gelmiştir zaten bu.

Son düzenleyen: Moderatör:
Bu listeye ben de Papara'yı ekleyeyim. Sanırım yakın zamanda bu tür uygulamalar da root erişimi olan cihazlarda kullanılamayacak. Birçok uygulamanın bir anda root erişimi istemeye başlamasının bendeki açıklaması bu.

Bazı banka uygulamaları root açık telefonlarda çalışmıyor. Bunun belki de denetleme kodunu yanlış girmiş olabilirler.
(Aynı cevap yazılmış fakat cevaplar yüklenmemişti internetin çekmediği bir yerdeydim)

Bu yaklaşık 1 yıldan fazladir mevcut . Bana 1-2 yıl önceden de oluyordu bu otomatik reddediyordum.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için çerezleri kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…