taktaktak Hectopat Katılım 16 Kasım 2021 Mesajlar 1.175 Çözümler 2 2 Şubat 2023 #1 Merhaba Nays hesabı açtım 2 kişi davet ettim her şeyi linke tıklayıp yaptık ama para gelmedi. Müşteri hizmetleri resmen robot gibi aynı paragrafı atıp duruyor ne yapabilirim? Son düzenleyen: Moderatör: 2 Şubat 2023
Merhaba Nays hesabı açtım 2 kişi davet ettim her şeyi linke tıklayıp yaptık ama para gelmedi. Müşteri hizmetleri resmen robot gibi aynı paragrafı atıp duruyor ne yapabilirim?
Touhoufanı Hectopat Katılım 20 Şubat 2022 Mesajlar 416 Çözümler 2 2 Şubat 2023 #2 Aynısını bende bugün yaşadım takipteyim konuyu.
General Skywalker Hectopat Katılım 13 Haziran 2022 Mesajlar 1.542 Çözümler 6 6 Şubat 2023 #3 Ne yaptınız hocam? Ben kayıt oluşturdum.
taktaktak Hectopat Katılım 16 Kasım 2021 Mesajlar 1.175 Çözümler 2 7 Şubat 2023 #4 General Skywalker dedi: Ne yaptınız hocam? Ben kayıt oluşturdum. Genişletmek için tıkla... Touhoufanı dedi: Aynısını bende bugün yaşadım takipteyim konuyu. Genişletmek için tıkla... Cevap geldi paramı yatırdılar tamamınj.
General Skywalker dedi: Ne yaptınız hocam? Ben kayıt oluşturdum. Genişletmek için tıkla... Touhoufanı dedi: Aynısını bende bugün yaşadım takipteyim konuyu. Genişletmek için tıkla... Cevap geldi paramı yatırdılar tamamınj.
Touhoufanı Hectopat Katılım 20 Şubat 2022 Mesajlar 416 Çözümler 2 7 Şubat 2023 #5 taktaktak dedi: Cevap geldi paramı yatırdılar tamamınj. Genişletmek için tıkla... General Skywalker dedi: Ne yaptınız hocam? Ben kayıt oluşturdum. Genişletmek için tıkla... Ben canlı desteğe yazmıştım kayıt falan açtılar daha gelmedi beklemedeyim.
taktaktak dedi: Cevap geldi paramı yatırdılar tamamınj. Genişletmek için tıkla... General Skywalker dedi: Ne yaptınız hocam? Ben kayıt oluşturdum. Genişletmek için tıkla... Ben canlı desteğe yazmıştım kayıt falan açtılar daha gelmedi beklemedeyim.
General Skywalker Hectopat Katılım 13 Haziran 2022 Mesajlar 1.542 Çözümler 6 7 Şubat 2023 #6 Ben de bekldmsddyim. Touhoufanı dedi: Ben canlı desteğe yazmıştım kayıt falan açtılar daha gelmedi beklemedeyim. Genişletmek için tıkla...
Ben de bekldmsddyim. Touhoufanı dedi: Ben canlı desteğe yazmıştım kayıt falan açtılar daha gelmedi beklemedeyim. Genişletmek için tıkla...