Nays farklı banka hesabından doğrulama yapılabilir mi?

EmreTarhan

Hectopat
Yer
Ankara Yenimahalle
Daha fazla  
Meslek
Öğrenci
Anneme Nays hesabı açmayı düşünüyorum ama annemin hesabını doğrulayabilecek bir bankası yok. Ben kendi bankamdan parayı göndersem onaylanır mı hesabı?

Onaylanmaz. Kendi hesabı olması gerekiyor. fastPay hesabı aç ve oradan para gönder, 2 dakika sürmez.

Hocam ben direk onaylamadım kendi hesabımdan atıyorum anneme parayı. Belli bir miktar birikince de ATM'den direk çekiyorum.

Bir şey sorabilir miyim hocam, banka kartı ile yükleniyor mu onaysız hesaba?
Yükleniyor hocam. Kendi bana kartımdan atıyorum ben. ATM'den çekme konusunda aklınızda olması gereken tek şey 10'un katları şeklinde çekebiliyorsunuz. 10, 20,30,40 gibi. Küsürat çekme yok.

Yükleniyor hocam. Kendi bana kartımdan atıyorum ben. ATM'den çekme konusunda aklınızda olması gereken tek şey 10'un katları şeklinde çekebiliyorsunuz. 10, 20, 30, 40 gibi. Küsurat çekme yok.

Tosla'ya da Nays kartla yükleyip oradan bankaya da çekebilirim bak bu da şimdi aklıma geldi bilgileriniz için teşekkürler.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için çerezleri kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…