Nays fiziksel kart alınır mı?

885108

Picopat
Garanti BBVA alacaktım, yaşım yetmiyor. Papara ve ininal'in veri tabanı sızmış ve Instagram'da gördüm ki, ininal barkodu ve Papara numarasından kişisel bilgilere ulaşıla biliyormuş korkunç bir şekilde. Bu durumda Nays almak güvenli mi? Cashback'leri iyi mi? Ne gibi özellikleri var? Sizce Nays alınmalı mı?

Garanti BBVA alacaktım, yaşım yetmiyor. Papara ve Ininal'in veri tabanı sızmış ve Instagram'da gördüm ki, ininal barkodu ve Papara numarasından kişisel bilgilere ulaşıla biliyormuş korkunç bir şekilde. Bu durumda Nays almak güvenli mi? Cashback'leri iyi mi? Ne gibi özellikleri var? Sizce Nays alınmalı mı?

Hocam ben Papara kullanıyorum bana bir bilgi gelmedi çalındı diye? Bence en güvenli Papara ve bildiğim Nays'ta 18 yaş üstü istiyor emin değilim.

Hocam ben Papara kullanıyorum bana bir bilgi gelmedi çalındı diye? Bence en güvenli Papara ve bildiğim Nays'ta 18 yaş üstü istiyor emin değilim.

Bakacağım.

18 yaş altı Nays kullanılabilirmiş.

18 yaş altı Nays kullanılabilirmiş.
[/QUOTE]
Bana bir arkadaş önermişti iyi cashback yeriyor diye aile onayı lazımdı hocam. Belki sistem değişmiştir. Cashabackerinin iyi olduğunu duydum.

Garanti BBVA alacaktım, yaşım yetmiyor. Papara ve ininal'in veri tabanı sızmış ve Instagram'da gördüm ki, ininal barkodu ve Papara numarasından kişisel bilgilere ulaşıla biliyormuş korkunç bir şekilde. Bu durumda Nays almak güvenli mi? Cashback'leri iyi mi? Ne gibi özellikleri var? Sizce Nays alınmalı mı?
Cashbackleri iyi fakat fiziksel kart o kadar boş ki zaten mobil temassızı var. Netflixin falan yarısını ödüyor. Karta para yüklerken ben QR kullanıyorum en son fiziksel kartı kabul etmemişti bence bekleme fiziksel kartı.

Technopat Haberler

Yeni konular

Geri
Yukarı