BGSGP Hectopat Katılım 24 Ağustos 2021 Mesajlar 1.723 Makaleler 3 Çözümler 22 Daha fazla Cinsiyet Erkek 14 Mart 2024 #1 Attığım SS'lere bakın. Siyah/beyaz renkte fiziksel Nays kart çıkmış. "Nays kartım" tuşuna basınca gözüküyor. Daha sipariş vermedim, birazdan müşteri hizmetlerine hangi kargoyla geldiğini falan sorarım. Sipariş eden oldu mu?
Attığım SS'lere bakın. Siyah/beyaz renkte fiziksel Nays kart çıkmış. "Nays kartım" tuşuna basınca gözüküyor. Daha sipariş vermedim, birazdan müşteri hizmetlerine hangi kargoyla geldiğini falan sorarım. Sipariş eden oldu mu?
RowIinq Kilopat Katılım 29 Temmuz 2021 Mesajlar 2.502 Çözümler 35 Daha fazla Cinsiyet Erkek Meslek Fotoğrafçılık 14 Mart 2024 #2 Bende gözükmüyor.
BGSGP Hectopat Katılım 24 Ağustos 2021 Mesajlar 1.723 Makaleler 3 Çözümler 22 Daha fazla Cinsiyet Erkek 14 Mart 2024 #3 RowIinq dedi: Bende gözükmüyor. Genişletmek için tıkla... Müşteri hizmetleri sorun isterseniz. Bazı kişilerde de gözükmüyormuş.
RowIinq dedi: Bende gözükmüyor. Genişletmek için tıkla... Müşteri hizmetleri sorun isterseniz. Bazı kişilerde de gözükmüyormuş.
C chaturanga Megapat Katılım 17 Ağustos 2021 Mesajlar 7.355 Makaleler 1 Çözümler 61 Daha fazla Cinsiyet Erkek 14 Mart 2024 #4 BGSGP dedi: Attığım SS'lere bakın. Eki Görüntüle 2140754 Eki Görüntüle 2140755 Eki Görüntüle 2140756 Siyah/beyaz renkte fiziksel Nays kart çıkmış. "Nays kartım" tuşuna basınca gözüküyor. Daha sipariş vermedim, birazdan müşteri hizmetlerine hangi kargoyla geldiğini falan sorarım. Sipariş eden oldu mu? Genişletmek için tıkla... Zaten yok muydu isteyenler için?
BGSGP dedi: Attığım SS'lere bakın. Eki Görüntüle 2140754 Eki Görüntüle 2140755 Eki Görüntüle 2140756 Siyah/beyaz renkte fiziksel Nays kart çıkmış. "Nays kartım" tuşuna basınca gözüküyor. Daha sipariş vermedim, birazdan müşteri hizmetlerine hangi kargoyla geldiğini falan sorarım. Sipariş eden oldu mu? Genişletmek için tıkla... Zaten yok muydu isteyenler için?
A Ahmet06han Kilopat Katılım 2 Şubat 2022 Mesajlar 6.635 Makaleler 1 Çözümler 84 Yer Ankara Daha fazla Sistem Özellikleri Ryzen 5 3600 / Xfx Rx 6600 xt / B450m pro m2 Max / 600W psu / 512Gb ssd / Cinsiyet Erkek Meslek Ogrenci 14 Mart 2024 #5 BGSGP dedi: Müşteri hizmetleri sorun isterseniz. Bazı kişilerde de gözükmüyormuş. Genişletmek için tıkla... Kart tasarımı çok güzel görünüyor. Soracağım şimdi. Eğer var ise hemen isteyeyim.
BGSGP dedi: Müşteri hizmetleri sorun isterseniz. Bazı kişilerde de gözükmüyormuş. Genişletmek için tıkla... Kart tasarımı çok güzel görünüyor. Soracağım şimdi. Eğer var ise hemen isteyeyim.
BGSGP Hectopat Katılım 24 Ağustos 2021 Mesajlar 1.723 Makaleler 3 Çözümler 22 Daha fazla Cinsiyet Erkek 14 Mart 2024 #6 chaturanga dedi: Zaten yok muydu isteyenler için? Genişletmek için tıkla... Ben ilk defa görüyorum.
Yiğit Fatin Tatar Hectopat Katılım 30 Haziran 2022 Mesajlar 2.587 Çözümler 6 Yer Hatay/Antakya Daha fazla Sistem Özellikleri RTX 4060 LAPTOP GPU i7-13650HX CPU 16GB 4800MHZ DDR5 RAM 512GB NVMe M.2 SSD Cinsiyet Erkek 14 Mart 2024 #7 BGSGP dedi: Müşteri hizmetleri sorun isterseniz. Bazı kişilerde de gözükmüyormuş. Genişletmek için tıkla... Onaylı hesap olması mı lazım.
BGSGP dedi: Müşteri hizmetleri sorun isterseniz. Bazı kişilerde de gözükmüyormuş. Genişletmek için tıkla... Onaylı hesap olması mı lazım.
Tearz Hectopat Katılım 4 Nisan 2021 Mesajlar 4.579 Çözümler 20 14 Mart 2024 #8 Kademe kademe geliyor yüksek ihtimal. Bende de yok.
RowIinq Kilopat Katılım 29 Temmuz 2021 Mesajlar 2.502 Çözümler 35 Daha fazla Cinsiyet Erkek Meslek Fotoğrafçılık 14 Mart 2024 #9 Musteri hizmetleri ile görüştüm ve şuan 4500 tane kart kullanıma açılmış kademeli bir şekilde gelmeyenlere de gelecek biraz sabırlı olmamız isteniyor. Konu sahibinin sorusuna gelirsek de, evet nays kart kullanıma açılmış sipariş edebilirsiniz.
Musteri hizmetleri ile görüştüm ve şuan 4500 tane kart kullanıma açılmış kademeli bir şekilde gelmeyenlere de gelecek biraz sabırlı olmamız isteniyor. Konu sahibinin sorusuna gelirsek de, evet nays kart kullanıma açılmış sipariş edebilirsiniz.
BGSGP Hectopat Katılım 24 Ağustos 2021 Mesajlar 1.723 Makaleler 3 Çözümler 22 Daha fazla Cinsiyet Erkek 14 Mart 2024 #10 Birkaç dakika önce müşteri hizmetleri ile görüştüm, şu cevapları aldım: @RowIinq dediği gibi sınırlı kişiler için. Herkese açık değil. Kargo şirketi belli değil. Papara gibi, kapıda TC kontrol ve imza alınıyor. Teslim alma noktası gibi bir yere sipariş verilemiyor. Teslim alırken -18 olmak sorun çıkartmıyor. Gönderim tamamen ücretsiz. Sipariş veren kişi evde değilken gelirse ertesi gün tekrar dağıtıma çıkacak. Daha fazla sorusu olan müşteri hizmetlerine sorabilir.
Birkaç dakika önce müşteri hizmetleri ile görüştüm, şu cevapları aldım: @RowIinq dediği gibi sınırlı kişiler için. Herkese açık değil. Kargo şirketi belli değil. Papara gibi, kapıda TC kontrol ve imza alınıyor. Teslim alma noktası gibi bir yere sipariş verilemiyor. Teslim alırken -18 olmak sorun çıkartmıyor. Gönderim tamamen ücretsiz. Sipariş veren kişi evde değilken gelirse ertesi gün tekrar dağıtıma çıkacak. Daha fazla sorusu olan müşteri hizmetlerine sorabilir.