Hakan White Decapat Katılım 12 Aralık 2022 Mesajlar 149 8 Haziran 2024 #1 Nays fiziksel kart hala bana çıkmamış, herkese açıldı mı acaba?
ezuer Kilopat Katılım 18 Mart 2021 Mesajlar 4.182 Çözümler 63 Daha fazla Sistem Özellikleri Ekran Kartı: RX 6600 İşlemci: Ryzen 5 5500 RAM: Kingston HyperX Fury 1x16 GB Anakart: Gigabyte A320M-H PSU: NZXT C550 SSD: Samsung 970 EVO Plus 1 TB SSD2: Patriot P210 256 GB HDD: Seagate Barracuda 1 TB Cinsiyet Erkek 8 Haziran 2024 #2 Yavaştan sınırlı adette dağıtılıyor. Ben sipariş verdim. Artı 1 Eksi Çözüm
BGSGP Hectopat Katılım 24 Ağustos 2021 Mesajlar 1.721 Makaleler 3 Çözümler 21 Daha fazla Cinsiyet Erkek 8 Haziran 2024 #3 Yavaş yavaş dağıtıyorlar. İlk alanlardanım sanırım. Artı 0 Eksi
Garibo Kilopat Zamanın Tanığı Katılım 2 Temmuz 2020 Mesajlar 1.580 Çözümler 14 8 Haziran 2024 #4 Konu üzerine kontrol ettim. Bende gözüküyor. Hemen sipariş ettim. Artı 0 Eksi
KS KS Hakan White Decapat Katılım 12 Aralık 2022 Mesajlar 149 8 Haziran 2024 #5 Çoğu kişiye açılmış yorumlardan gördüğüm kadarıyla. Ne şanssızım beklemekten başka çare yok cevaplar için teşekkürler. Artı 0 Eksi
Çoğu kişiye açılmış yorumlardan gördüğüm kadarıyla. Ne şanssızım beklemekten başka çare yok cevaplar için teşekkürler.
T techno_tr Hectopat Katılım 19 Mart 2021 Mesajlar 762 Çözümler 5 Daha fazla Cinsiyet Erkek Meslek Öğrenci 7 Temmuz 2024 #6 Bende de dün itibarıyla çıkmış. Ama sanırım atmde kullanamıyormuşuz. Bu doğru mu? Kullanan oldu mu aranızda? Artı 0 Eksi
Bende de dün itibarıyla çıkmış. Ama sanırım atmde kullanamıyormuşuz. Bu doğru mu? Kullanan oldu mu aranızda?
BGSGP Hectopat Katılım 24 Ağustos 2021 Mesajlar 1.721 Makaleler 3 Çözümler 21 Daha fazla Cinsiyet Erkek 7 Temmuz 2024 #7 techno_tr dedi: Bende de dün itibarıyla çıkmış. Ama sanırım atmde kullanamıyormuşuz. Bu doğru mu? Kullanan oldu mu aranızda? Genişletmek için tıkla... Evet ATM'lerde kullanılmıyor. --- Kart herkese açıldı bu arada. Artı 0 Eksi
techno_tr dedi: Bende de dün itibarıyla çıkmış. Ama sanırım atmde kullanamıyormuşuz. Bu doğru mu? Kullanan oldu mu aranızda? Genişletmek için tıkla... Evet ATM'lerde kullanılmıyor. --- Kart herkese açıldı bu arada.
KS KS Hakan White Decapat Katılım 12 Aralık 2022 Mesajlar 149 7 Temmuz 2024 #8 BGSGP dedi: Evet ATM'lerde kullanılmıyor. --- Kart herkese açıldı bu arada. Genişletmek için tıkla... Kart ileriki zamanlarda ATM'lerde. Kullanılacak mı veya kullanılırmı bir bilginiz var mı? Artı 0 Eksi
BGSGP dedi: Evet ATM'lerde kullanılmıyor. --- Kart herkese açıldı bu arada. Genişletmek için tıkla... Kart ileriki zamanlarda ATM'lerde. Kullanılacak mı veya kullanılırmı bir bilginiz var mı?
BGSGP Hectopat Katılım 24 Ağustos 2021 Mesajlar 1.721 Makaleler 3 Çözümler 21 Daha fazla Cinsiyet Erkek 7 Temmuz 2024 #9 Hakan White dedi: Kart ileriki zamanlarda ATM'lerde. Kullanılacak mı veya kullanılırmı bir bilginiz var mı? Genişletmek için tıkla... Emin değilim. Müşteri hizmetlerinin de net bir cevap vereceklerini zannetmiyorum, isterseniz yine de sorabilirsiniz. Artı 0 Eksi
Hakan White dedi: Kart ileriki zamanlarda ATM'lerde. Kullanılacak mı veya kullanılırmı bir bilginiz var mı? Genişletmek için tıkla... Emin değilim. Müşteri hizmetlerinin de net bir cevap vereceklerini zannetmiyorum, isterseniz yine de sorabilirsiniz.