honktonkman Decapat Katılım 16 Nisan 2023 Mesajlar 155 Çözümler 1 9 Şubat 2024 #1 Nays çok kolay borç veriyor. Üniversite öğrencisiyim ve gelirimin çoğu burslardan olduğu için gelir ve sigorta gösteremiyorum. O yüzden kredi kartı limitlerim artmıyor. Bu yüzden Nays gibi gelire bakmaksızın hızlı borç veren uygulama var mı?
Nays çok kolay borç veriyor. Üniversite öğrencisiyim ve gelirimin çoğu burslardan olduğu için gelir ve sigorta gösteremiyorum. O yüzden kredi kartı limitlerim artmıyor. Bu yüzden Nays gibi gelire bakmaksızın hızlı borç veren uygulama var mı?
Hwitsark Hectopat Katılım 18 Aralık 2019 Mesajlar 208 Çözümler 2 Yer Antalya ve İstanbul Daha fazla Cinsiyet Erkek Meslek Doktor 9 Şubat 2024 #2 Ben de Nays kullanıyorum başta iyiydi hoştu ama son zamanlarda işi zorlaştırmaya limitleri arttırmaya başladılar. Alternatif varsa göz gezdirebilirim.
Ben de Nays kullanıyorum başta iyiydi hoştu ama son zamanlarda işi zorlaştırmaya limitleri arttırmaya başladılar. Alternatif varsa göz gezdirebilirim.
honktonkman Decapat Katılım 16 Nisan 2023 Mesajlar 155 Çözümler 1 9 Şubat 2024 #3 Hwitsark dedi: Ben de Nays kullanıyorum başta iyiydi hoştu ama son zamanlarda işi zorlaştırmaya limitleri arttırmaya başladılar. Alternatif varsa göz gezdirebilirim. Genişletmek için tıkla... Ben sadece borç almak için kullanıyorum bence o yönden iyi. Umarım yakında borç limitimi de arttırırlar.
Hwitsark dedi: Ben de Nays kullanıyorum başta iyiydi hoştu ama son zamanlarda işi zorlaştırmaya limitleri arttırmaya başladılar. Alternatif varsa göz gezdirebilirim. Genişletmek için tıkla... Ben sadece borç almak için kullanıyorum bence o yönden iyi. Umarım yakında borç limitimi de arttırırlar.