Nays gibi kart önerisi

mehsel12

Centipat
Daha fazla  
Arkadaşlar öncelikle merhaba. Nays yeni güncelleme ile birlikte 18 yaş altı kişilerin alışveriş yapmasını engellemiş, yani İş Bankası olmak gerekiyormuş artık. CVV ve son kullanma tarihi bölgesi sansürlendi. Öncelikle çok saçma zaten insanların bu uygulamayı kullanma nedeni 18 yaş altı olmasıdır, en azından çoğu böyle. Ben de böyleyim ve bayağı iyi kampanyaları da vardı. Çoğu harcamada geri dönüş yapıyordu para size. Şimdi bunun gibi bir uygulama önerebilir misiniz? Papara son tercihim olacak şimdiden teşekkürler.

Son düzenleyen: Moderatör:
Parolapara ve papel.

Parolapara ve papel.

Papel kartı hesap açtıktan sonra hesabı onaylamak için +18 yaş olmak gerekiyor, onaylamadan da hiçbir kampanyaya katılınmıyor. Parolapara'nın kampanyaları da beni pek tatmin etmedi.

Paycell'i önerebilirim. Şu an için onaysız hesaplar için bile e-ticaret gibi saçma sapan kısıtlamaları yok. Onun harici kısıtlama geldi mi gelmedi mi emin olmadığım Sipay kartını öneririm.

Paycell sadece Turkcelliler için geçerli değil değil mi?

Hocam ben 18 yaşına girdim ama hesap onaylı değil kimlikle falan hesabı onaylatınca sansür düzelir mi 18 yaşındayım çünkü.

Hocam ben 18 yaşındayım ama hesap onaylı değil onaylatınca sansür düzelir mi? Kimlikle onaylanıyor sanırım bugün baktım sansür koymuş içinde para da vardı.

Onaylatma derken İş Bankası müşterisi oluyorsun, müşteri hizmetlerine bağlıyor uygulama zaten ve evet bunları yaptıktan sonra sansür düzeliyor.

Evde kimliğin ile veli izni olsa dahi hesabını onaylatamazsın. Bunun için İş Bankası şubesine gidip kendi üzerine velin ile beraber İlk İmza Kartı çıkartmalı, sonra da İlk İmza Kartı hesabına yine şubeden velin ile Nays hesabını tanımlı hesap ekledikten sonra İlk İmza Kartından Nays hesabına 1TL para atman gerekiyor.

Bunu yaptıktan sonra onaylı hesap oluyorsun, e-ticaret yasağı falan da kalkıyor. Para gönderme, nakit çekme givi özellikler falan da açılıyor.

Hocam adam 18 yaşında 18 yaşında veli nedir kendi başına istediğini hukuki olarak yapabilir veli gerekmez 18 yaşından sonra veli diye bir şey yoktur zaten.

Hocam adam 18 yaşında 18 yaşında veli nedir kendi başına istediğini hukuki olarak yapabilir veli gerekmez 18 yaşından sonra veli diye bir şey yoktur zaten.
Kusura bakmayın dalgınlığımdan "18 yaşından küçüğüm" olarak okumuşum.

O zaman evet dediğiniz gibi veliye ihtiyaç kalmıyor, aynı şekilde Papara hesabını da basitçe onaylatabir. (Banka hesabından 1TL göndermesi yeterli olacaktır diye biliyorum.)

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için çerezleri kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…