Nays güvenilir mi?

VolantMito

Hectopat
Makaleler
1
Merhaba, annemin üzerine Papara açmıştım 800 TL param kaldı. Annemin üzerine çekmek yerine alternatif olarak kendi kartımı açmak istiyorum yine annemin üstüne olacak. İkisi de aynı kişi üzerinde olduğu için çekebiliyor muyum?

Bende İş Bankası'nın ilk imza kartının yanında IBAN işlemler için kullanıyorum zaten İş Bankası'nın olduğu için güvenebilirsiniz.

Ustam 13 yaşındaysan eğer kendi adınada açabilirsin anneninkine gerek yok aslında.

Para çekme konusuna gelirsek yanlış bilgi vermek istemem ama her türlü çekme imkanın var.

Evet, guvenli. Arkasinda is bankasi var.

İş Bankası'nın Papara'sı, ben 18 olmadan önce kullanıyordum kullanılabilir ama ben kullanırken biraz eksikleri vardı düzeltildi mi bilmiyorum.

İş Bankası'nın Papara'sı, ben 18 olmadan önce kullanıyordum kullanılabilir ama ben kullanırken biraz eksikleri vardı düzeltildi mi bilmiyorum.

Eksik olarak kastettiğiniz nedir? Eğer düzeltilmişse söyleyebilirim bilgi açısından iyi olur

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için çerezleri kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…