AceTeq Gigapat Zamanın Tanığı Mahalle Bilgisayarcısı Sıvı Nitrojen Katılım 13 Aralık 2016 Mesajlar 9.099 Çözümler 82 Yer Başkent Dün 23:59 #11 KralAdam_53 dedi: Abi Papara'da 91 kuruşum kaldı. Papara çektirmiyor 91 kuruşumu. Ne yapacağım? Genişletmek için tıkla... 91 kuruş alt limitte kalıyordur. sfeyn dedi: Yok hocam İş Bankası'nın. Genişletmek için tıkla... Aynen iş bankasının.
KralAdam_53 dedi: Abi Papara'da 91 kuruşum kaldı. Papara çektirmiyor 91 kuruşumu. Ne yapacağım? Genişletmek için tıkla... 91 kuruş alt limitte kalıyordur. sfeyn dedi: Yok hocam İş Bankası'nın. Genişletmek için tıkla... Aynen iş bankasının.
VolantMito Hectopat Katılım 22 Temmuz 2023 Mesajlar 2.301 Makaleler 1 Çözümler 14 Bugün 00:12 #12 KralAdam_53 dedi: Ustam 13 yaşındaysan eğer kendi adınada açabilirsin anneninkine gerek yok aslında. Para çekme konusuna gelirsek yanlış bilgi vermek istemem ama her türlü çekme imkanın var. Genişletmek için tıkla... AceTeq dedi: En son para çekilebiliyordu Papara'dan, iadelere başlamışlardı, ben çekebildim kalan paramı. Genişletmek için tıkla... Ben şeyden bahsediyorum, aynı kişinin bankasına çekiliyor sanırım ondan dedim açma konusunda sorun yok.
KralAdam_53 dedi: Ustam 13 yaşındaysan eğer kendi adınada açabilirsin anneninkine gerek yok aslında. Para çekme konusuna gelirsek yanlış bilgi vermek istemem ama her türlü çekme imkanın var. Genişletmek için tıkla... AceTeq dedi: En son para çekilebiliyordu Papara'dan, iadelere başlamışlardı, ben çekebildim kalan paramı. Genişletmek için tıkla... Ben şeyden bahsediyorum, aynı kişinin bankasına çekiliyor sanırım ondan dedim açma konusunda sorun yok.
sfeyn Centipat Katılım 4 Ağustos 2024 Mesajlar 78 Daha fazla Cinsiyet Erkek Bugün 00:15 #13 VolantMito dedi: Ben şeyden bahsediyorum, aynı kişinin bankasına çekiliyor sanırım ondan dedim açma konusunda sorun yok. Genişletmek için tıkla... Ben aynı kişinin bankasına çekme gibi bir zorunluluk yok diye biliyorum.
VolantMito dedi: Ben şeyden bahsediyorum, aynı kişinin bankasına çekiliyor sanırım ondan dedim açma konusunda sorun yok. Genişletmek için tıkla... Ben aynı kişinin bankasına çekme gibi bir zorunluluk yok diye biliyorum.
VolantMito Hectopat Katılım 22 Temmuz 2023 Mesajlar 2.301 Makaleler 1 Çözümler 14 Bugün 00:20 #14 sfeyn dedi: Ben aynı kişinin bankasına çekme gibi bir zorunluluk yok diye biliyorum. Genişletmek için tıkla... Arkadaşım sosyal medyadan post atmıştı orada öyle diyordu kıdemeli olarak açıldı ve yatır/çek kısmından çekebiliyorsunuz aynı kişinin olması gerekiyor diye.
sfeyn dedi: Ben aynı kişinin bankasına çekme gibi bir zorunluluk yok diye biliyorum. Genişletmek için tıkla... Arkadaşım sosyal medyadan post atmıştı orada öyle diyordu kıdemeli olarak açıldı ve yatır/çek kısmından çekebiliyorsunuz aynı kişinin olması gerekiyor diye.
AceTeq Gigapat Zamanın Tanığı Mahalle Bilgisayarcısı Sıvı Nitrojen Katılım 13 Aralık 2016 Mesajlar 9.099 Çözümler 82 Yer Başkent Bugün 00:28 #15 VolantMito dedi: Ben şeyden bahsediyorum, aynı kişinin bankasına çekiliyor sanırım ondan dedim açma konusunda sorun yok. Genişletmek için tıkla... Evet öyle olması zorunlu, yoksa hata veriyor.
VolantMito dedi: Ben şeyden bahsediyorum, aynı kişinin bankasına çekiliyor sanırım ondan dedim açma konusunda sorun yok. Genişletmek için tıkla... Evet öyle olması zorunlu, yoksa hata veriyor.