Maxtoric Megapat Katılım 31 Mayıs 2021 Mesajlar 6.274 Makaleler 3 Çözümler 83 3 Eylül 2025 #81 d3nzh dedi: Bildirime tıklamaktan bir şey olmaz değil mi? Tıkladım mı hatırlamıyorum. Genişletmek için tıkla... Konu da 2 kez yazdım. Hayır, bir şey olmaz.
d3nzh dedi: Bildirime tıklamaktan bir şey olmaz değil mi? Tıkladım mı hatırlamıyorum. Genişletmek için tıkla... Konu da 2 kez yazdım. Hayır, bir şey olmaz.
HakanXD Megapat Cep Doktoru Katılım 10 Ekim 2021 Mesajlar 5.727 Çözümler 49 Yer Bursa 3 Eylül 2025 #82 Push notification sistemi hacklenmiş aynı ortak sistemi kullanan bütün uygulamalara bildirim atmışlar endişe edilecek bir durum yok.
Push notification sistemi hacklenmiş aynı ortak sistemi kullanan bütün uygulamalara bildirim atmışlar endişe edilecek bir durum yok.
HellFrozen Decapat Katılım 9 Şubat 2023 Mesajlar 591 Çözümler 23 Daha fazla Cinsiyet Erkek 4 Eylül 2025 #83 HakanXD dedi: Push notification sistemi hacklenmiş aynı ortak sistemi kullanan bütün uygulamalara bildirim atmışlar endişe edilecek bir durum yok. Genişletmek için tıkla... Uygulamalardan hiç resmi yazı var mı?
HakanXD dedi: Push notification sistemi hacklenmiş aynı ortak sistemi kullanan bütün uygulamalara bildirim atmışlar endişe edilecek bir durum yok. Genişletmek için tıkla... Uygulamalardan hiç resmi yazı var mı?