Nays ile alışveriş sonrası ne yapılmalı?

Teşekkür ederim. Bir şey daha sormak istiyorum. 600 TL bakiye yükledim fakat Steam pazarını kullanamıyorum. Fotoğrafta belirttiğim hatayı alıyorum.

Dosya Ekleri

• ddd.png
    22,7 KB · Görüntüleme: 38
Teşekkür ederim. Bir şey daha sormak istiyorum. 600 TL bakiye yükledim fakat Steam pazarını kullanamıyorum. Fotoğrafta belirttiğim hatayı alıyorum.

Birkaç kez hatalı işlem yaptıysanız veya guard ı kaldırdıysanız bunu verebilir. Ayın 3'ünde kalkacaktır. Bu arada parayı teker teker yüklediyseniz o yüzden de olabilir.

Hayır, hatalı işlem yapmadım. Direkt 2 işlem yaptım ve herhangi bir sorun çıkarmadı. Guard ise telefonda da Steam'da da mevcut.

Orada olan yüklemeyi doğrula yerine tıklayın hocam. Kartınızı doğrulamak için telefona mesaj falan gönderebilir.

Orada olan yüklemeyi doğrula yerine tıklayın hocam. Kartınızı doğrulamak için telefona mesaj falan gönderebilir.

Yüklemeyi doğrulayınca karttan 2 kez para çekti. Çekilen parayı doğrulayınca ban kalktı. Yanıtlarınız için teşekkür ederim.

Güncelleme: 30 Nisan'da Nays alışverişim oldu. Bugün yani 3 gün sonra 100 TL iadesi oldu.

Son düzenleme:
Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için çerezleri kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…