F furkansama Kilopat Zamanın Tanığı Katılım 24 Temmuz 2020 Mesajlar 2.624 Çözümler 2 30 Nisan 2023 #1 Arkadaşlar merhaba. Nays ile Steam üzerinden 600 TL'lik cüzdan kodu aldım. Cashback için yapmam gereken bir şey var mı?
Arkadaşlar merhaba. Nays ile Steam üzerinden 600 TL'lik cüzdan kodu aldım. Cashback için yapmam gereken bir şey var mı?
F FalconPolat Zettapat Katkıda Bulunan Zamanın Tanığı Forumun Hafızası İlk 5 Haneli Mesajınız! Katılım 7 Mart 2014 Mesajlar 24.642 Makaleler 21 Çözümler 97 30 Nisan 2023 #2 Bir şey yok geri ödeme birkaç güne gelecek.
Takemura Hectopat Katılım 2 Temmuz 2020 Mesajlar 899 Çözümler 6 Daha fazla Cinsiyet Erkek 30 Nisan 2023 #3 Yapmanız gereken bir şey var. O da beklemek.
Baran0141 Hectopat Katılım 6 Aralık 2020 Mesajlar 1.557 Çözümler 11 Yer Nordland 30 Nisan 2023 #4 furkansama dedi: Arkadaşlar merhaba. Nays ile Steam üzerinden 600 TL'lik cüzdan kodu aldım. Cashback için yapmam gereken bir şey var mı? Genişletmek için tıkla... 3 haftadır Cashbackı yatırmadılar. Şikayet oluşturdum fakat bir geri dönüş olmadı.
furkansama dedi: Arkadaşlar merhaba. Nays ile Steam üzerinden 600 TL'lik cüzdan kodu aldım. Cashback için yapmam gereken bir şey var mı? Genişletmek için tıkla... 3 haftadır Cashbackı yatırmadılar. Şikayet oluşturdum fakat bir geri dönüş olmadı.
F furkansama Kilopat Zamanın Tanığı Katılım 24 Temmuz 2020 Mesajlar 2.624 Çözümler 2 30 Nisan 2023 #5 Teşekkür ederim. Bir şey daha sormak istiyorum. 600 TL bakiye yükledim fakat Steam pazarını kullanamıyorum. Fotoğrafta belirttiğim hatayı alıyorum. Dosya Ekleri ddd.png 22,7 KB · Görüntüleme: 38
Teşekkür ederim. Bir şey daha sormak istiyorum. 600 TL bakiye yükledim fakat Steam pazarını kullanamıyorum. Fotoğrafta belirttiğim hatayı alıyorum.
Takemura Hectopat Katılım 2 Temmuz 2020 Mesajlar 899 Çözümler 6 Daha fazla Cinsiyet Erkek 30 Nisan 2023 #6 furkansama dedi: Teşekkür ederim. Bir şey daha sormak istiyorum. 600 TL bakiye yükledim fakat Steam pazarını kullanamıyorum. Fotoğrafta belirttiğim hatayı alıyorum. Genişletmek için tıkla... Birkaç kez hatalı işlem yaptıysanız veya guard ı kaldırdıysanız bunu verebilir. Ayın 3'ünde kalkacaktır. Bu arada parayı teker teker yüklediyseniz o yüzden de olabilir.
furkansama dedi: Teşekkür ederim. Bir şey daha sormak istiyorum. 600 TL bakiye yükledim fakat Steam pazarını kullanamıyorum. Fotoğrafta belirttiğim hatayı alıyorum. Genişletmek için tıkla... Birkaç kez hatalı işlem yaptıysanız veya guard ı kaldırdıysanız bunu verebilir. Ayın 3'ünde kalkacaktır. Bu arada parayı teker teker yüklediyseniz o yüzden de olabilir.
F furkansama Kilopat Zamanın Tanığı Katılım 24 Temmuz 2020 Mesajlar 2.624 Çözümler 2 30 Nisan 2023 #7 Takemura dedi: Birkaç kez hatalı işlem yaptıysanız veya guard ı kaldırdıysanız bunu verebilir. Ayın 3'ünde kalkacaktır. Genişletmek için tıkla... Hayır, hatalı işlem yapmadım. Direkt 2 işlem yaptım ve herhangi bir sorun çıkarmadı. Guard ise telefonda da Steam'da da mevcut.
Takemura dedi: Birkaç kez hatalı işlem yaptıysanız veya guard ı kaldırdıysanız bunu verebilir. Ayın 3'ünde kalkacaktır. Genişletmek için tıkla... Hayır, hatalı işlem yapmadım. Direkt 2 işlem yaptım ve herhangi bir sorun çıkarmadı. Guard ise telefonda da Steam'da da mevcut.
Takemura Hectopat Katılım 2 Temmuz 2020 Mesajlar 899 Çözümler 6 Daha fazla Cinsiyet Erkek 30 Nisan 2023 #8 furkansama dedi: Hayır, hatalı işlem yapmadım. Direkt 2 işlem yaptım ve herhangi bir sorun çıkarmadı. Guard ise telefonda da Steam'da da mevcut. Genişletmek için tıkla... Orada olan yüklemeyi doğrula yerine tıklayın hocam. Kartınızı doğrulamak için telefona mesaj falan gönderebilir.
furkansama dedi: Hayır, hatalı işlem yapmadım. Direkt 2 işlem yaptım ve herhangi bir sorun çıkarmadı. Guard ise telefonda da Steam'da da mevcut. Genişletmek için tıkla... Orada olan yüklemeyi doğrula yerine tıklayın hocam. Kartınızı doğrulamak için telefona mesaj falan gönderebilir.
F furkansama Kilopat Zamanın Tanığı Katılım 24 Temmuz 2020 Mesajlar 2.624 Çözümler 2 30 Nisan 2023 #9 Takemura dedi: Orada olan yüklemeyi doğrula yerine tıklayın hocam. Kartınızı doğrulamak için telefona mesaj falan gönderebilir. Genişletmek için tıkla... Yüklemeyi doğrulayınca karttan 2 kez para çekti. Çekilen parayı doğrulayınca ban kalktı. Yanıtlarınız için teşekkür ederim. Güncelleme: 30 Nisan'da Nays alışverişim oldu. Bugün yani 3 gün sonra 100 TL iadesi oldu. Son düzenleme: 3 Mayıs 2023
Takemura dedi: Orada olan yüklemeyi doğrula yerine tıklayın hocam. Kartınızı doğrulamak için telefona mesaj falan gönderebilir. Genişletmek için tıkla... Yüklemeyi doğrulayınca karttan 2 kez para çekti. Çekilen parayı doğrulayınca ban kalktı. Yanıtlarınız için teşekkür ederim. Güncelleme: 30 Nisan'da Nays alışverişim oldu. Bugün yani 3 gün sonra 100 TL iadesi oldu.