Nays ile hediye para kazandıran kampanyalar seninle! Market, alışveriş, yemek, eğlence ve ulaşımda onlarca kampanya seni bekliyor. Nays'la Kazan!
www.naysapp.com.tr
Geçerli olduğu yerler:
-Amazon Prime
-Netflix
-BluTV
-Digitürk
-Bein Connect
-Gain
-Exxen
-Spotify
Not: Oyun alışverişi kampanyasında çoğu insan parasını çok geç aldılar. Bu kampanyada durum nasıl işliyor bilmiyorum.
Not2: 90TL'lik Netflix üyeliği alince 45TL mi iade ediyor emin değilim. Fakat kampanyanın adı ve aşağıdaki maddelere göre öyle olması gerek.
Önemli maddeler:
Kampanya 2 Ocak 2023 - 31 Mart 2023 tarihleri arasında geçerlidir.
Hediye Para kazanabilmek için alışveriş tutarının 10 TL ve üzeri olması gerekir.
Hediye Para tutarları 3 iş günü içerisinde Nays hesaba geçecek olup, alışveriş işleminin iptal ve iadesi durumunda iptal edilen işlem oranında verilen Hediye Para geri alınır.
Hediye Para nakit olarak Nays hesabına aktarılır.
Hediye Paralar, onaysız hesaplar için aylık para yükleme limitine dahildir. Aylık para yükleme limiti dolduğunda Hediye Para hesaba aktarılamaz.(Onaysız hesap aylık para limiti 1250TL)
Belirtilen kampanya döneminde bir kullanıcının aynı markadan ya da farklı markalardan faydalanabileceği Hediye Para tutarı aylık toplam 100 TL ile sınırlıdır.
Ben sürekli olarak Nays kullanıyorum ve şuana kadar bir sorun yaşamadım 3 iş günü içerisinde yatıyor para. Hediye Para 100 TL olacak şekilde (yani 200 TL toplam harcama) kampanyadan faydalanırsınız bir endişeniz olmasın.
Disney+ için de bir yöntem var. Eğer Disney+'ın Android uygulamasından üyelik alırsanız kart geçmişine Play Store ödemesi olarak yansıyor ve alta linkini koyduğum konuda da göreceğiniz üzere Play Store alışverişinizde %20 iade var. Belki %50 değil fakat %20 yine de iyi bence.
"Uygulama Marketi Alışverişlerine %20 Hediye Para!" Kampanya 2 Ocak 2023 - 31 Ocak 2023 tarihleri arasında geçerlidir. Kampanya döneminde Nays kullanıcılarına özel uygulama marketi (Play Store, App Store) alışverişlerinde %20 Hediye Para tanımlanacaktır. Belirtilen kampanya döneminde bir...
Spotify, Amazon Prime gibi şeyler Papara'da bulunuyor. Papara'da bulunmayan şeyleri ekleseler aslında güzel olabilir. Örneğin, bir aylık GeForce NOW üyeliği satın alımında %50 cashback olsa fena olmazdı ve çoğu kişi tarafından da bence tercih edilirdi.