Nays ile indirimli alışveriş nasıl yapılır?

anilu2

Centipat
Daha fazla  
Son zamanlarda özellikle Nays ile alışveriş yapıp indirimli ürün alanları çokca görüyorum. Almayı planladığım bir ürün var N11 üzerinden Nays ile almak istiyorum. Bu süreç nasıl gerçekleştirilir? Nays hesabı açıp indirimlerden nasıl faydalanabilirim?

Bana kampanyayı karşılayınca otomatik veriyor.

Hesabını onayladıktan sonra kampanyaya dahil sitelerden alışveriş yapabilirsin. Sen ödemeyi yaptıktan sonra bir gün bazen iki gün içinde kampanyada yazan miktarı iade ediyor. Para gelince bildirim gönderiyor zaten.

Peki n11 kuponu kullanıp indirimli fiyat ile naystan alsam yine cashback veriyor mu

Peki n11 kuponu kullanıp indirimli fiyat ile naystan alsam yine cashback veriyor mu
Nays sadece kendisinden çıkan miktara bakıyor ve ona göre hesaplama yapıyor. Kampanyadaki sitelerdeki kuponlardan etkilenmiyor.

Örneğin ürün 1000tl olsun. Kupon ile 150 tl indirim olsun ve 850tlye düşsün. Nays hesaptan 850tl çekecek ve %10u 85tl verecek.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için çerezleri kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…