Banka/Kart Nays ile market alışverişlerinde %10 iade

Wardom

Hectopat
Yer
İstanbul
200 TL üstü harcamalarda geçerli.
A101, BİM, CarrefourSA ve Migros'ta geçerli.
Detayları linkte.
Karekod ile öderseniz %5 olan karekod kampanyasından da faydalanabilirsiniz diye düşünüyorum.
Çünkü açıklamada bir şey yazmıyor bununla ilgili.

Son düzenleme:
Detayları linkte.
Karekod ile öderseniz %5 olan karekod kampanyasından da faydalanabilirsiniz diye düşünüyorum.

Bunu geçn A101'de gördüm bence gereksiz ama başarılı olabilir belki.

Bunu geçn A101'de gördüm bence gereksiz ama başarılı olabilir belki.

Bence gayet iyi.
İş Bankası genç kartımla yapıyordum market alışverişlerini. MaxiPuan olarak almaktansa nakit iade almayı tercih ederim.
20 MaxiPuan veriyordu genç kart.
Şahsen QR ile ödeyeceğim artık. Ekstra %5 de yanında.

Bence gayet iyi.
İş Bankası genç kartımla yapıyordum market alışverişlerini. MaxiPuan olarak almaktansa nakit iade almayı tercih ederim.
20 MaxiPuan veriyordu genç kart.
Şahsen QR ile ödeyeceğim artık. Ekstra %5 de yanında.

Toplamda %15 oluyorsa iyi bir kampanya. Alışverişi tam ödemesinden çok daha iyidir.

Detayları linkte.

Nays gerçekten harika bir kart bir sürü kampanyaları oluyor beğendiklerinizi takip etmenizi öneririm.

Konudan bağımsız 2 gün önce nays ile steamden alışveriş yaptım hala cashback gelmedi. Her seferinde bu kadar uzun sürüyor mu? (ilk defa kullandığım için soruyorum)

Ben bir şeyi anlamıyorum. Adamlar sürekli kampanya yapıp duruyor ve kazancı da olmuyor. Üye sayısını artırmaya çalışıyor kabul ama her türlü kampanyası var ve ne zamandır devam ediyor. Bunlar nasıl o kadar şeye rağmen batmıyor ?

Technopat Haberler

Yeni konular

Geri
Yukarı