xenna Decapat Katılım 20 Eylül 2023 Mesajlar 110 Çözümler 2 30 Kasım 2023 #1 İlk defa Nays kullanıyorum. Spotify ödemesi yapmak için kullanmak istedim fakat ekteki hatayı verdi.
S sem6h Centipat Katılım 22 Mayıs 2023 Mesajlar 5 Daha fazla Cinsiyet Erkek 27 Ocak 2025 #2 İş Bankası'nın müşterisi olman gerekiyormuş eğer müşterisi değilsen Online ödeme yapamıyorsun hiçbir şekilde.
İş Bankası'nın müşterisi olman gerekiyormuş eğer müşterisi değilsen Online ödeme yapamıyorsun hiçbir şekilde.
ED Crasher Hectopat Katılım 2 Nisan 2023 Mesajlar 2.366 Çözümler 18 Yer Batman 27 Ocak 2025 #3 sem6h dedi: İş Bankası'nın müşterisi olman gerekiyormuş eğer müşterisi değilsen Online ödeme yapamıyorsun hiçbir şekilde. Genişletmek için tıkla... Evet yeni sözleşme ile artık online ödeme bile yapılamıyor.
sem6h dedi: İş Bankası'nın müşterisi olman gerekiyormuş eğer müşterisi değilsen Online ödeme yapamıyorsun hiçbir şekilde. Genişletmek için tıkla... Evet yeni sözleşme ile artık online ödeme bile yapılamıyor.
xenna Decapat Katılım 20 Eylül 2023 Mesajlar 110 Çözümler 2 27 Ocak 2025 #4 xenna dedi: İlk defa Nays kullanıyorum. Spotify ödemesi yapmak için kullanmak istedim fakat ekteki hatayı verdi. Eki Görüntüle 2036340 Genişletmek için tıkla... Bu hatayı aldığımda İş Bankası müşterisiydim. Hata o yüzden kaynaklanmıyordu. Şuan sorunsuz kullanıyorum.
xenna dedi: İlk defa Nays kullanıyorum. Spotify ödemesi yapmak için kullanmak istedim fakat ekteki hatayı verdi. Eki Görüntüle 2036340 Genişletmek için tıkla... Bu hatayı aldığımda İş Bankası müşterisiydim. Hata o yüzden kaynaklanmıyordu. Şuan sorunsuz kullanıyorum.