karambyte Kilopat Zamanın Tanığı Katılım 15 Mart 2019 Mesajlar 2.418 Çözümler 3 24 Temmuz 2023 #1 Dizi film ve müzik platformlarında %50 iade yazıyor. İkisini kapsar mı? Bir de sizce hangisi daha iyi? Spotify mi YouTube Music mi?
Dizi film ve müzik platformlarında %50 iade yazıyor. İkisini kapsar mı? Bir de sizce hangisi daha iyi? Spotify mi YouTube Music mi?
W wishes ruin life Picopat Katılım 20 Haziran 2023 Mesajlar 496 Çözümler 5 24 Temmuz 2023 #2 İlk soruyu bilmiyorum ama eğer Youtube Premium alırsanız kesinlikle youtube music.
5 575457 Decapat Katılım 17 Ağustos 2022 Mesajlar 3.467 Makaleler 1 Çözümler 10 24 Temmuz 2023 #3 YT premium +YT Music 15TL miss gibi. Spotify alınmaz YT Music çok daha iyi, şarkı önermesi de kat kat daha iyi.
YT premium +YT Music 15TL miss gibi. Spotify alınmaz YT Music çok daha iyi, şarkı önermesi de kat kat daha iyi.
karambyte Kilopat Zamanın Tanığı Katılım 15 Mart 2019 Mesajlar 2.418 Çözümler 3 24 Temmuz 2023 #4 575457 dedi: YT premium +YT Music 15TL miss gibi. Spotify alınmaz YT Music çok daha iyi, şarkı önermesi de kat kat daha iyi. Genişletmek için tıkla... 29, 90₺ diyor yarı fiyat hali 15₺ evet.
575457 dedi: YT premium +YT Music 15TL miss gibi. Spotify alınmaz YT Music çok daha iyi, şarkı önermesi de kat kat daha iyi. Genişletmek için tıkla... 29, 90₺ diyor yarı fiyat hali 15₺ evet.
Pixel_less Kilopat Katılım 24 Mart 2022 Mesajlar 3.772 Makaleler 31 Çözümler 122 Yer Manisa 24 Temmuz 2023 #5 Eğer YouTube Music kullanmayı severseniz diğer Hocalarımın dediği gibi YouTube Premium alıp geçebilirsiniz direkt. Emin değilim ama büyük ihtimalle ikisini de kapsar. İkisi de aşırı büyük platformlar.
Eğer YouTube Music kullanmayı severseniz diğer Hocalarımın dediği gibi YouTube Premium alıp geçebilirsiniz direkt. Emin değilim ama büyük ihtimalle ikisini de kapsar. İkisi de aşırı büyük platformlar.
5 575457 Decapat Katılım 17 Ağustos 2022 Mesajlar 3.467 Makaleler 1 Çözümler 10 24 Temmuz 2023 #6 karambyte dedi: Dizi film ve müzik platformlarında %50 iade yazıyor. İkisini kapsar mı? Bir de sizce hangisi daha iyi? Spotify mi YouTube Music mi? Genişletmek için tıkla... Dijital platform abonelikleri dediğine göre ikisi de geçerli. Bende sadece YT premium var diğerini bilmiyorum.
karambyte dedi: Dizi film ve müzik platformlarında %50 iade yazıyor. İkisini kapsar mı? Bir de sizce hangisi daha iyi? Spotify mi YouTube Music mi? Genişletmek için tıkla... Dijital platform abonelikleri dediğine göre ikisi de geçerli. Bende sadece YT premium var diğerini bilmiyorum.
Anydactly Kilopat Zamanın Tanığı Katılım 16 Nisan 2019 Mesajlar 1.048 Çözümler 1 24 Temmuz 2023 #7 575457 dedi: YT premium +YT Music 15TL miss gibi. Spotify alınmaz YT Music çok daha iyi, şarkı önermesi de kat kat daha iyi. Genişletmek için tıkla... Spotify popüler kültürün balonu. YT Music harika. Aradığım her şarkı var. Slowed, remix vb. YT premium alınca YT Music yanında geliyor birde.
575457 dedi: YT premium +YT Music 15TL miss gibi. Spotify alınmaz YT Music çok daha iyi, şarkı önermesi de kat kat daha iyi. Genişletmek için tıkla... Spotify popüler kültürün balonu. YT Music harika. Aradığım her şarkı var. Slowed, remix vb. YT premium alınca YT Music yanında geliyor birde.
Pixel_less Kilopat Katılım 24 Mart 2022 Mesajlar 3.772 Makaleler 31 Çözümler 122 Yer Manisa 24 Temmuz 2023 #8 Anydactly dedi: Spotify popüler kültürün balonu. YT Music harika. Aradığım her şarkı var. Slowed, remix vb. YT premium alınca YT Music yanında geliyor birde. Genişletmek için tıkla... Hocam ben nedense Spotify daha çok seviyorum. Ama herkesin kendi tercihi. Daha rahat kullanabiliyorum Spotify'ı.
Anydactly dedi: Spotify popüler kültürün balonu. YT Music harika. Aradığım her şarkı var. Slowed, remix vb. YT premium alınca YT Music yanında geliyor birde. Genişletmek için tıkla... Hocam ben nedense Spotify daha çok seviyorum. Ama herkesin kendi tercihi. Daha rahat kullanabiliyorum Spotify'ı.