saygısızlık yapma Kilopat Katılım 21 Eylül 2021 Mesajlar 1.885 Çözümler 40 15 Mayıs 2024 #1 Merhaba, malum Nays kartın fiziksel versiyonu yok, uygulamadan QR kod gösterip ekomini bayisinde ödeme yapabilir miyiz?
Merhaba, malum Nays kartın fiziksel versiyonu yok, uygulamadan QR kod gösterip ekomini bayisinde ödeme yapabilir miyiz?
Serhat Öndeş Kilopat Zamanın Tanığı Katılım 20 Şubat 2019 Mesajlar 1.774 Makaleler 2 Çözümler 6 Yer Mersin Daha fazla Cinsiyet Erkek Meslek Amazon seller central Global, "sodej" 15 Mayıs 2024 #2 Mağazanın POS ödemesin de QR var ise yapabiliyorsunuz, ben CarrefourSA'da kullanıyordum.
saygısızlık yapma Kilopat Katılım 21 Eylül 2021 Mesajlar 1.885 Çözümler 40 15 Mayıs 2024 #3 Serhat Öndeş dedi: Mağazanın POS ödemesin de QR var ise yapabiliyorsunuz, ben CarrefourSA'da kullanıyordum. Genişletmek için tıkla... Tamamdır bakacağım artık bayiye gidince. Gelişmeleri yazarım.
Serhat Öndeş dedi: Mağazanın POS ödemesin de QR var ise yapabiliyorsunuz, ben CarrefourSA'da kullanıyordum. Genişletmek için tıkla... Tamamdır bakacağım artık bayiye gidince. Gelişmeleri yazarım.