eth Hectopat Zamanın Tanığı Katılım 19 Nisan 2020 Mesajlar 3.365 Makaleler 2 Çözümler 9 14 Şubat 2023 #21 Bana bir haftada geldi cashback. Bütün cashbacklerim bugün geldi yani
Alraix Megapat Katılım 25 Nisan 2017 Mesajlar 959 Çözümler 11 Daha fazla Cinsiyet Erkek 14 Şubat 2023 #22 batrobenn dedi: Hayır gelmedi. Desteğe yazacağım. Genişletmek için tıkla... Cashback gelince onunla birlikte oyun toplam ne kadara geliyor acaba?
batrobenn dedi: Hayır gelmedi. Desteğe yazacağım. Genişletmek için tıkla... Cashback gelince onunla birlikte oyun toplam ne kadara geliyor acaba?
insann Hectopat Katılım 21 Mayıs 2021 Mesajlar 2.284 Çözümler 10 14 Şubat 2023 #23 Alraix dedi: Cashback gelince onunla birlikte oyun toplam ne kadara geliyor acaba? Genişletmek için tıkla... Hogwarts mi? %20 cashback veriyor işte.
Alraix dedi: Cashback gelince onunla birlikte oyun toplam ne kadara geliyor acaba? Genişletmek için tıkla... Hogwarts mi? %20 cashback veriyor işte.
batrobenn Kilopat Katılım 25 Ekim 2017 Mesajlar 153 Çözümler 1 Daha fazla Cinsiyet Erkek 14 Şubat 2023 #24 Alraix dedi: Cashback gelince onunla birlikte oyun toplam ne kadara geliyor acaba? Genişletmek için tıkla... 100 TL cashback geliyor. %20 Cashback, 100 TL ile sınırlı.
Alraix dedi: Cashback gelince onunla birlikte oyun toplam ne kadara geliyor acaba? Genişletmek için tıkla... 100 TL cashback geliyor. %20 Cashback, 100 TL ile sınırlı.
Alraix Megapat Katılım 25 Nisan 2017 Mesajlar 959 Çözümler 11 Daha fazla Cinsiyet Erkek 14 Şubat 2023 #25 insann dedi: Hogwarts mi? %20 cashback veriyor işte. Genişletmek için tıkla... 700 Lirada 140 TL geri iade yapıyorsa çok iyi sistem. Paparada limit bulunuyor mesela.
insann dedi: Hogwarts mi? %20 cashback veriyor işte. Genişletmek için tıkla... 700 Lirada 140 TL geri iade yapıyorsa çok iyi sistem. Paparada limit bulunuyor mesela.
Alf0nz0 Hectopat Katılım 13 Haziran 2022 Mesajlar 1.033 Çözümler 3 Daha fazla Cinsiyet Erkek 14 Şubat 2023 #26 onFire dedi: Perşembe gününü bekle gelmezse yaz müşteri hizmetlerine. Genişletmek için tıkla... Hocam yazdım müşteri hizmetlerine ben oyunu cumartesi aldım 2 iş günü geçti. batrobenn dedi: 100 TL cashback geliyor. %20 cashback, 100 TL ile sınırlı. Genişletmek için tıkla... 100 TL iyi para hocam şimdi kazan oynarsınız.
onFire dedi: Perşembe gününü bekle gelmezse yaz müşteri hizmetlerine. Genişletmek için tıkla... Hocam yazdım müşteri hizmetlerine ben oyunu cumartesi aldım 2 iş günü geçti. batrobenn dedi: 100 TL cashback geliyor. %20 cashback, 100 TL ile sınırlı. Genişletmek için tıkla... 100 TL iyi para hocam şimdi kazan oynarsınız.
insann Hectopat Katılım 21 Mayıs 2021 Mesajlar 2.284 Çözümler 10 14 Şubat 2023 #27 Alf0nz0 dedi: Hocam yazdım müşteri hizmetlerine ben oyunu cumartesi aldım 2 iş günü geçti. 100 TL iyi para hocam şimdi kazan oynarsınız. Genişletmek için tıkla... Şimdi kazan yatırdığın anda açılıyor, hediye para buna girmez diye düşünüyorum. Yanlış bilgi verdiysem kusura bakmayın. @56153 hocam daha iyi bilir.
Alf0nz0 dedi: Hocam yazdım müşteri hizmetlerine ben oyunu cumartesi aldım 2 iş günü geçti. 100 TL iyi para hocam şimdi kazan oynarsınız. Genişletmek için tıkla... Şimdi kazan yatırdığın anda açılıyor, hediye para buna girmez diye düşünüyorum. Yanlış bilgi verdiysem kusura bakmayın. @56153 hocam daha iyi bilir.
Alf0nz0 Hectopat Katılım 13 Haziran 2022 Mesajlar 1.033 Çözümler 3 Daha fazla Cinsiyet Erkek 14 Şubat 2023 #28 insann dedi: Şimdi kazan yatırdığın anda açılıyor, hediye para buna girmez diye düşünüyorum. Yanlış bilgi verdiysem kusura bakmayın. @56153 hocam daha iyi bilir. Genişletmek için tıkla... Hocam sizde başka karta gönderirsiniz ve tekrar yüklersiniz oynarsınız kolay yöntem 1 TL gibi ücret veriyorsun yüzde ikisini alıyor çünkü.
insann dedi: Şimdi kazan yatırdığın anda açılıyor, hediye para buna girmez diye düşünüyorum. Yanlış bilgi verdiysem kusura bakmayın. @56153 hocam daha iyi bilir. Genişletmek için tıkla... Hocam sizde başka karta gönderirsiniz ve tekrar yüklersiniz oynarsınız kolay yöntem 1 TL gibi ücret veriyorsun yüzde ikisini alıyor çünkü.
batrobenn Kilopat Katılım 25 Ekim 2017 Mesajlar 153 Çözümler 1 Daha fazla Cinsiyet Erkek 17 Şubat 2023 #29 Arkadaşlar, 6. günün sonunda uygulama üzerinden canlı desteğe bağlanıp durumu anlatıp kayıt oluşturdum. Bugün itibariyle hediye param hesabıma yattı.
Arkadaşlar, 6. günün sonunda uygulama üzerinden canlı desteğe bağlanıp durumu anlatıp kayıt oluşturdum. Bugün itibariyle hediye param hesabıma yattı.
Alf0nz0 Hectopat Katılım 13 Haziran 2022 Mesajlar 1.033 Çözümler 3 Daha fazla Cinsiyet Erkek 17 Şubat 2023 #30 batrobenn dedi: Arkadaşlar, 6. günün sonunda uygulama üzerinden canlı desteğe bağlanıp durumu anlatıp kayıt oluşturdum. Bugün itibarıyla hediye param hesabıma yattı. Genişletmek için tıkla... Bende kayıt oluşturdum ancak benim hesabıma henüz bir para gelmedi.
batrobenn dedi: Arkadaşlar, 6. günün sonunda uygulama üzerinden canlı desteğe bağlanıp durumu anlatıp kayıt oluşturdum. Bugün itibarıyla hediye param hesabıma yattı. Genişletmek için tıkla... Bende kayıt oluşturdum ancak benim hesabıma henüz bir para gelmedi.