JoeBlackk Kilopat Katılım 2 Mayıs 2021 Mesajlar 4.712 Çözümler 28 3 Ocak 2024 #11 Zerolite dedi: Evet benim sorumda tekrar %20 gelir mi açıklama vs var mı onu merak ediyorum hocam, veya alternatif %20 veren başka bir app var mı? Genişletmek için tıkla... Tanitim bitti kampanya miktari azaldi, daha da azalir ama artmaz kesinlikle en azindan ben böyle düşünüyorum.
Zerolite dedi: Evet benim sorumda tekrar %20 gelir mi açıklama vs var mı onu merak ediyorum hocam, veya alternatif %20 veren başka bir app var mı? Genişletmek için tıkla... Tanitim bitti kampanya miktari azaldi, daha da azalir ama artmaz kesinlikle en azindan ben böyle düşünüyorum.
rukibamba Hectopat Katılım 12 Şubat 2021 Mesajlar 1.479 Makaleler 1 Çözümler 5 Yer Fildişi Sahili Daha fazla Cinsiyet Erkek Meslek Network Sistem Mühendisi,Producer,DJ 3 Ocak 2024 #12 Zerolite dedi: Arkadaşlar konuyu mu okumuyorsunuz onu geçtim başlığı mı okumuyorsunuz, zaten biliyorum %10'a düştüğünü alternatif bir App var mı veya tekrar geleceğine dair bir açıklama var mı onu soruyorum. Genişletmek için tıkla... Alternatif bir App yok.
Zerolite dedi: Arkadaşlar konuyu mu okumuyorsunuz onu geçtim başlığı mı okumuyorsunuz, zaten biliyorum %10'a düştüğünü alternatif bir App var mı veya tekrar geleceğine dair bir açıklama var mı onu soruyorum. Genişletmek için tıkla... Alternatif bir App yok.