Nays kartta 18 yaşından büyükler için cashback devam ediyor mu?

ege20

Decipat
Daha fazla  
Abimi Nays'a üye yapmıştım, ben 18'den küçüğüm bu yüzden hesabım onaylı olmasına rağmen internet alışverişim kapalı. Abim 18'den büyük o kullanmıyorsa onun hesabına giricem ama fiziksel kartı istemeyeceğim. Sadece sanal kartta kullanacağım. 18'den büyükler için cashbackler ve internet alışverişi devam ediyor değil mi? Aynı zamanda fiziksel kartı almayacağım için bir şey kaybeder miyim? Ve abimin kartını kullanmamda bir sakınca var mı?

Evet ediyor. Ancak sizin neden Online alisveris yapamadigini merak ettim. Musteri hizmetlerini sordunuz mu?

Evet ediyor. Ancak sizin neden Online alisveris yapamadigini merak ettim. Musteri hizmetlerini sordunuz mu?
Yeni kullanıcı sözleşmesinde kullanıcı veli onaylı olsa bile internet alışverişini kısıtlıyor. Peki abimin kartını kullanmamda bir sakınca var mı yasal olarak?

Yeni kullanıcı sözleşmesinde kullanıcı veli onaylı olsa bile internet alışverişini kısıtlıyor. Peki abimin kartını kullanmamda bir sakınca var mı yasal olarak?

Hayir yok. Bende annemin kartini falan kullaniyordum.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için çerezleri kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…