Nays kayıt olunmuyor

Makaleler
13
Nays'a kaydolayım dedim, bana onay linki verdi. Velime attım (velim Nays'lı.), linke tıkladığında sadece uygulamaya atıyor. Bağlı hesaplardan eklemeye çalıştık. T.C.'mi ve doğum tarihimi girdikten sonra, "girmiş olduğunuz bilgiler ile hesap bağlama işlemine devam edilemiyor." dedi.

Ne yapmam lazım?

Son düzenleyen: Moderatör:
Nays'a kaydolayım dedim, bana onay linki verdi. Velime attım (velim Nays'lı.), linke tıkladığında sadece uygulamaya atıyor. Bağlı hesaplardan eklemeye çalıştık. T.C.'mi ve doğum tarihimi girdikten sonra, "girmiş olduğunuz bilgiler ile hesap bağlama işlemine devam edilemiyor." dedi.

Ne yapmam lazım?
Nays uygulamasına girince sağ üstte ki profil kısmına tıklayın. Ardından aşağı kaydırıp bağlı hesaplarıma tıklayıp oradan çocuğu kayıt ettirin sonrasında giriş yapabileceksiniz.

Destek ekibine yazın hocam yardımcı olurlar.
Yazdım böyle bir şey ile ilk defa karşılaşıyoruz dediler, başka birşey demediler.

Nays uygulamasına girince sağ üstte ki profil kısmına tıklayın. Ardından aşağı kaydırıp bağlı hesaplarıma tıklayıp oradan çocuğu kayıt ettirin sonrasında giriş yapabileceksiniz.
Hocam konuda dendiğimi ve hata aldığımı belirttim ya?

Hocam destek ekibi çözemediyse biz biraz zor çözeriz gibi geldi fakat daha önceden aynı hataya alıp düzeltebilen varsa yardımcı olur.
Eski kimlik varsa belki hata veriyor olabilir ama bilemedim.

Yazdım böyle bir şey ile ilk defa karşılaşıyoruz dediler, başka bir şey demediler.

Bu konuyu görüntüleyen kullanıcılar

Technopat Haberler

Yeni konular

Geri
Yukarı