Vahdeath Hectopat Katılım 2 Aralık 2020 Mesajlar 40 Daha fazla Cinsiyet Erkek 2 Mayıs 2023 #1 Nays uygulamasını kullanmak için hesap açıyordum ama direkt banka hesabı açtığımı sonradan fark ettim ama devam ettim ileride karşıma çıkar mı veya sıkıntı yaşatır mı? Bilgi sahibi değilim bankalar vesaire hakkında. Son düzenleyen: Moderatör: 2 Mayıs 2023
Nays uygulamasını kullanmak için hesap açıyordum ama direkt banka hesabı açtığımı sonradan fark ettim ama devam ettim ileride karşıma çıkar mı veya sıkıntı yaşatır mı? Bilgi sahibi değilim bankalar vesaire hakkında.
Sociologist Megapat Zamanın Tanığı Forumun Hafızası Katılım 16 Kasım 2013 Mesajlar 2.797 Makaleler 13 Daha fazla Cinsiyet Erkek 2 Mayıs 2023 #2 Neden sorun olsun. Bu ülkenin en köklü bankalarından birisi. Müşteri hizmetleri kötü ama iyi banka. Öğrenci iseniz kampanyaları güzel.
Neden sorun olsun. Bu ülkenin en köklü bankalarından birisi. Müşteri hizmetleri kötü ama iyi banka. Öğrenci iseniz kampanyaları güzel.
Cheri0uR Decapat Katılım 5 Nisan 2023 Mesajlar 93 Çözümler 2 2 Mayıs 2023 #3 Sorun çıkmaz. Gönlünüz ferah olsun.