Merhaba icinde yuklu miktarlar yatiricagim bir banka ariyorum. Papara mi Nays mi kullanmaliyim guvenilir olsun. Ebebeyin onayi ile kullanacağım 15 yasindayim.
Merhaba icinde yuklu miktarlar yatiricagim bir banka ariyorum. Papara mi Nays mi kullanmaliyim guvenilir olsun. Ebebeyin onayi ile kullanacağım 15 yasindayim.
Umursadığınız şeye bağlı. Sorunsuz olsun diyorsanız papara. Nays bazen ödeme almıyor vs uğraştırıyor. Ancak cashback önemsiyorsanız papara cashbackleri eskisi gibi iyi değil, nays çok daha iyi. Sizin kullanımda muhtemelen papara daha iyi olacaktır.
Umursadığınız şeye bağlı. Sorunsuz olsun diyorsanız papara. Nays bazen ödeme almıyor vs uğraştırıyor. Ancak cashback önemsiyorsanız papara cashbackleri eskisi gibi iyi değil, nays çok daha iyi. Sizin kullanımda muhtemelen papara daha iyi olacaktır.
Umursadığınız şeye bağlı. Sorunsuz olsun diyorsanız Papara. Nays bazen ödeme almıyor vs uğraştırıyor. Ancak cashback önemsiyorsanız Papara cashbackleri eskisi gibi iyi değil, Nays çok daha iyi. Sizin kullanımda muhtemelen Papara daha iyi olacaktır.
İş bankası iştirakı bir uygulamayı duymamak büyük başarı cidden.
Bir ara İş bankası müşterisi olmadığın müddetçe Nays'a aylık 2750 lira para yatırma ve harcama sınırın oluyordu hala var mı bilmiyorum. Nays iyidir ama eski cazibesini kaybediyor.
Bende ikisi de var. Ancak paparanın o eski durumu yok maalesef. O cashback miktarlarını çocuğa versen dalga mı geçiyorsun diye söylenir. Nays öneririm. Kampanyaları güzel. Özel günlerde ekstra kampanyaları da oluyor.