Nays müşteri kaydı tamamlanırsa ne olur?

Touhoufanı

Hectopat
Benim yaşım tutmadığı için yapamıyorum ancak annemin bilgileri ile yapabiliyorum. Yaptıktan sonra 50 TL verecekmiş. Annem zaten Nays kullanmıyor müşteri kaydını yapıp parayı harcasam bir şey olur mu?

Yapabilirsiniz bir şey olmaz.
Nays'la alışveriş yaparsanız onay kodu falan isteyecek (3D doğrulama yani.) Annenizin telefonuna gider kod.

Benim yaşım tutmadığı için yapamıyorum ancak annemin bilgileri ile yapabiliyorum. Yaptıktan sonra 50 TL verecekmiş. Annem zaten Nays kullanmıyor müşteri kaydını yapıp parayı harcasam bir şey olur mu?
Ailenize haber vermeden böyle bir şeye kalkışmayın.
@Wardom

Müşterini kaydını tamamlarsanız Türkiye İş Bankası müşterisi olmuş olursunuz.

Nays hesabı açınca ayrı bir İş Bankası müşterisi olunabiliyor muydu?
Türkiye İş Bankası müşterisi olduğunuzda Nays hesabınız onaylanmış oluyor.

Nays'ı İş Bankası hesabı açmadan kullanabilirsiniz fakat hesabınız onaylı olmaz. Limitleriniz daha düşük olur ve her işlemi gerçekleştiremezsiniz.

Nays'ı İş Bankası hesabı açmadan kullanabilirsiniz fakat hesabınız onaylı olmaz. Limitleriniz daha düşük olur ve her işlemi gerçekleştiremezsiniz.

İş Bankası müşterisi olduktan sonra herhangi bir aylık ücret vesaire istiyorlar mı?

Hayır, herhangi bir aylık ücret yok. Hatta alışverişleriniz için puan bile kazanabilirsiniz. Aidatlı bir kredi kartı alırsanız yıllık ücreti olabiliyor.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için çerezleri kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…