Snowyz Hectopat Katılım 23 Kasım 2022 Mesajlar 551 Çözümler 8 Daha fazla Cinsiyet Erkek 18 Ocak 2023 #21 ben paparama nasıl para yollayacağım?
aKuu Kilopat Zamanın Tanığı Katılım 21 Şubat 2020 Mesajlar 8.072 Makaleler 3 Çözümler 27 18 Ocak 2023 #22 cumali_032 dedi: Hayır , veli izni gerek. Veli izin vermeden kayıt olamıyorsunuz. Genişletmek için tıkla... Ben de sitelerinin yalancısıyım Burada veli izni falan yazmıyor. Snowyz dedi: Ben paparama nasıl para yollayacağım? Genişletmek için tıkla... Papara'ya gir, para yatır de, Banka/kredi kartı ile yatır'a tıkla, yeni kart ekle de ve Nays bilgilerini gir. Sonra istediğin tutarı yolla. Son düzenleme: 18 Ocak 2023
cumali_032 dedi: Hayır , veli izni gerek. Veli izin vermeden kayıt olamıyorsunuz. Genişletmek için tıkla... Ben de sitelerinin yalancısıyım Burada veli izni falan yazmıyor. Snowyz dedi: Ben paparama nasıl para yollayacağım? Genişletmek için tıkla... Papara'ya gir, para yatır de, Banka/kredi kartı ile yatır'a tıkla, yeni kart ekle de ve Nays bilgilerini gir. Sonra istediğin tutarı yolla.
cumali_032 Gigapat İlk 5 Haneli Mesajınız! Katılım 28 Şubat 2020 Mesajlar 11.785 Makaleler 3 Çözümler 159 Yer Adana Daha fazla Cinsiyet Erkek 18 Ocak 2023 #23 aKuu dedi: Eki Görüntüle 1637082 Ben de sitelerinin yalancısıyım Burada veli izni falan yazmıyor. Papara'ya gir, para yatır de, Banka/kredi kartı ile yatır'a tıkla, yeni kart ekle de ve Nays bilgilerini gir. Sonra istediğin tutarı yolla. Genişletmek için tıkla... Tamam , ama uygulama içinde veli izniyle karşılaşıyorsunuz
aKuu dedi: Eki Görüntüle 1637082 Ben de sitelerinin yalancısıyım Burada veli izni falan yazmıyor. Papara'ya gir, para yatır de, Banka/kredi kartı ile yatır'a tıkla, yeni kart ekle de ve Nays bilgilerini gir. Sonra istediğin tutarı yolla. Genişletmek için tıkla... Tamam , ama uygulama içinde veli izniyle karşılaşıyorsunuz
Snowyz Hectopat Katılım 23 Kasım 2022 Mesajlar 551 Çözümler 8 Daha fazla Cinsiyet Erkek 18 Ocak 2023 #24 aKuu dedi: Eki Görüntüle 1637082 Ben de sitelerinin yalancısıyım Burada veli izni falan yazmıyor. Papara'ya gir, para yatır de, Banka/kredi kartı ile yatır'a tıkla, yeni kart ekle de ve Nays bilgilerini gir. Sonra istediğin tutarı yolla. Genişletmek için tıkla... Teşekkürler
aKuu dedi: Eki Görüntüle 1637082 Ben de sitelerinin yalancısıyım Burada veli izni falan yazmıyor. Papara'ya gir, para yatır de, Banka/kredi kartı ile yatır'a tıkla, yeni kart ekle de ve Nays bilgilerini gir. Sonra istediğin tutarı yolla. Genişletmek için tıkla... Teşekkürler
aKuu Kilopat Zamanın Tanığı Katılım 21 Şubat 2020 Mesajlar 8.072 Makaleler 3 Çözümler 27 18 Ocak 2023 #25 cumali_032 dedi: Tamam , ama uygulama içinde veli izniyle karşılaşıyorsunuz Genişletmek için tıkla... Aksini iddia etmedim hocam, dediğim gibi sitede gördüğümü söyledim sadece
cumali_032 dedi: Tamam , ama uygulama içinde veli izniyle karşılaşıyorsunuz Genişletmek için tıkla... Aksini iddia etmedim hocam, dediğim gibi sitede gördüğümü söyledim sadece