Nays para gönderilmiyor

Mr.Anyone

Hectopat
Daha fazla  
@519928 hocam sizin bir bildiğiniz var mı bu konuda?

Daha önce sorunsuz hallettik ama şu anda para gönderme işlemi son anda olmuyor.

Bir de hangi yol ile yatırıyorsun?
Banka kartı ile yapmaya çalışıyorum daha önce yaptım ama şimdi olmuyor destekte yüklemeye çalıştığınız banka ile görüşün diyor ama kartta bir sorun yok.

Banka kartı ile yapmaya çalışıyorum daha önce yaptım ama şimdi olmuyor destekte yüklemeye çalıştığınız banka ile görüşün diyor ama kartta bir sorun yok.
Limitin falan dolmuş olabilir belki. Düşük miktar yatırmayı dener misin?

Limitin falan dolmuş olabilir belki. Düşük miktar yatırmayı dener misin?
Hocam zaten düşük deniyorum 30-40 kuruş eksik diye 1-2 TL denedim . Limitde sorun yok destek yok dedi.

Yapacak başka bişey yok mu?

Hocam zaten düşük deniyorum 30-40 kuruş eksik diye 1-2 TL denedim . Limitte sorun yok destek yok dedi.

Yapacak başka bişey yok mu?
Hiç yaşamadığım için ve desteğinde bankaya yönlendirmesinden dolayı bankanıza sormaktan başka bir çözüm gelemedi aklıma.
Belki yapabiliyorsanız farklı kartla deneyin son çözümüm.

Hiç yaşamadığım için ve desteğinde bankaya yönlendirmesinden dolayı bankanıza sormaktan başka bir çözüm gelemedi aklıma.
Belki yapabiliyorsanız farklı kartla deneyin son çözümüm.
Aile içinden birinin kartını denersek sorun olur mu? Demek istediğim hani nays hesabı benim adıma kart aile içinden biri adına olunca sorun çıkar mı?

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için çerezleri kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…