Çözüldü Nays para yüklemede hata veriyor

Bu konu çözüldü olarak işaretlenmiştir. Çözülmediğini düşünüyorsanız konuyu rapor edebilirsiniz.

408091

Decapat
Bütün Technopat üyelerine selam, bugün öğlen kazı kazan için Nays'a 1 TL yükleyecektim fakat "Banka kartından yükle" seçeneğine bastığımda "Şu anda bu işlemi gerçekleştiremiyoruz. Çözüm için çalışıyoruz, kısa bir süre sonra tekrar deneyebilirsin." diye bir uyarı aldım ve bu saate kadar çözülmediği için para yükleyemedim ve kazı kazan yapamadım. Bu benimle alakalı bir sorun mu yoksa genel mi? Ayrıca tahmini ne zamana çözülür?

Genel bir sorun. Daha sonra tekrar deneyebilirsiniz.

Belirli bir tarih yok. Banka hesabınızdan para transferi yaparak yükleme yapabilirsiniz.

Hocam bende aynı durumdayim. Dün arıza başlamadan kazı kazan yaptım iyi ki ama bugünkü hakkım çöp olacak gibi

Hocam bende aynı durumdayim. Dün arıza başlamadan kazı kazan yaptım iyi ki ama bugünkü hakkım çöp olacak gibi

Hocam dün de bugün de arızadan dolayı para yatıramadığım için hiç kazı kazan yapamadım. Siz dün saat kaçta yapmıştınız?

Başkasının banka hesabından para transferi yaparak da yükleme yapabiliyorsunuz. Banka hesabınız olmadığı veya ücret alındığı için para transferi yapamıyorsanız kartla yüklemeniz şart değil.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için çerezleri kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…