Hakan White Decapat Katılım 12 Aralık 2022 Mesajlar 149 1 Nisan 2024 #11 bymfw4 dedi: İninal çok kötü. Nays, Papara, Tosla güzeldir. Genişletmek için tıkla... Hocam Tosla kullanıyordum uzun zamandır kampanyaları çok kötü geçiş yapacağım.
bymfw4 dedi: İninal çok kötü. Nays, Papara, Tosla güzeldir. Genişletmek için tıkla... Hocam Tosla kullanıyordum uzun zamandır kampanyaları çok kötü geçiş yapacağım.
mhmtkcbs Hectopat Katılım 13 Haziran 2022 Mesajlar 1.562 Çözümler 9 Daha fazla Cinsiyet Erkek 1 Nisan 2024 #12
bymfw4 Hectopat Katılım 24 Mart 2023 Mesajlar 2.314 Çözümler 32 Yer Bayerische Motoren Werke AG Daha fazla Sistem Özellikleri Ekran Kartı: NVIDIA Geforce GTX 1650 Ti M ---- İşlemci: AMD Ryzen 5 4600H ---- RAM: 16 GB ---- Kulaklık: Razer Blackshark V2 ---- Mouse: VXE Dragonfly R1 Pro ---- Gamepad: 8BitDo Ultimate 2.4G Hall Effect Cinsiyet Erkek 1 Nisan 2024 #13 Hakan White dedi: Hocam Tosla kullanıyordum uzun zamandır kampanyaları çok kötü geçiş yapacağım. Genişletmek için tıkla... Anladım hocam. Papara kesin olması gerek bence. Nays'in de kampanyaları çok iyi.
Hakan White dedi: Hocam Tosla kullanıyordum uzun zamandır kampanyaları çok kötü geçiş yapacağım. Genişletmek için tıkla... Anladım hocam. Papara kesin olması gerek bence. Nays'in de kampanyaları çok iyi.