Nays vs Paycell

Tyrex00

Decapat
Daha fazla  
Papara kapandı biliyorsunuz dostlar bende başka bir karta geçeceğim, IBAN olan bir yer arıyorum Papara gibi işlevsel, hangisi daha iyi?

Nays'da 18 yaş altında isen ve hesabı kendi üzerine açacaksan internet alışverişi ve çoğu işlemi yapamıyorsun. Ailenin üzerine açarsanda hesap doğrulama işlemi aşırı zahmetli. Klasik yüz tanıtma ve kimlik tanıtmanın yanı sıra görüntülü görüşmede istiyor. Paycell'in mobil uygulaması ise tam bir felaket, ben zamanında 2 kart aldım, ikisini de kayıt ettirmeme rağmen uygulamada gözükmedi ve tekrar başka hesapta kartları kayıt etmeyi deneyince "zaten bu kartlar kayıtlı hatası aldım." belki sorunu bir tek ben yaşamışımdır.
Yine de sırf kişisel IBAN için eğer sorun yaşamazsan Paycell kullanman daha mantıklı.

Paycell Turkcell'in olduğu için çok daha güvenilir.

Nays güvenilirlik açısından daha güvenli orası kesin ama dediğiniz gibi Nays da kişisel IBAN yok.
Hocam Nays kullanabilmek için İş Bankası hesabı da gerektiği için bence bu bir sorun değil. Para alacağınız zaman İş Bankası IBAN'ınızı kullanırsınız. Para göndermek için de Nays'ı kullanırsınız.

Nays kullanmak için İş Bankası mı gerekiyormuş? Daha 4 gün önce İş Bankası hesabım olmadan hesap açıp doğrulama yapabildim.

Nays kullanmak için İş Bankası mı gerekiyormuş? Daha 4 gün önce İş Bankası hesabım olmadan hesap açıp doğrulama yapabildim.
Nays hesabı açmak için gerekmiyor. Hesap doğrulaması için gerekiyor.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için çerezleri kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…