Nays vs Tami

Glottis

Hectopat
İkisinin de az çok cashback kampanyaları var. İkisi de (yanlış anlamadıysam) genel işlemlerden ücret kesmiyor. Büyük bir farklarını bulamadım.

Bu kartlardan birisini kullanıp şikayet eden veya tavsiye eden var mı?

Hali hazırda İş bankası müşterisi olduğum için Nays’ı kullanıyorum. 1-2 yıl öncesinde aktif kullanıyordum eski kampanyalar çok daha cazipti diye hatırlıyorum TL’nin değeriyle de alakalı olabilir. Eskisi kadar kullanmıyorum.

IMG_8754.jpeg

İkisinin de az çok cashback kampanyaları var. İkisi de (yanlış anlamadıysam) genel işlemlerden ücret kesmiyor. Büyük bir farklarını bulamadım.

Bu kartlardan birisini kullanıp şikayet eden veya tavsiye eden var mı?

Hocam tami çok sık kullanan biri değilim ama Nays'a kıyasla yavaş ve sanki her an hata verecek gibi geliyor. Onun haricinde Nays'ın sunduğu gerek NFC gerek QR kod ile ödeme sayesinde fiziki kart olmadan kullanma kolaylığı oluyor. Yanlış hatırlamıyorsam tami ile bazı kampanyalar sadece fiziki kartla yapılacak alışverişlere özel ama Nays böyle bir gereklilik sunmuyor kampanyalarında.

İlk olarak Nays denedim. Kayıt için direkt kimlik kartı okutmanızı istiyor ama ne yaptıysam okutamadım. Çağrı merkezini aradım, tekrar tekrar deneyin sonunda olur deyip baştan savdılar bende uğraşmadım daha fazla.

Sonra Tami denedim. Onda direkt mail ile hesap açabiliyorsunuz ama onda da sıkıntı çıktı. Kartı onaylatmaya çalışırken doğum yeri kısmını basılmıyordu. Onda da mecbur çağrı merkezini aradım. İlgilendiler, form gönderdim ve bir sonraki gün düzeldi.

Kısacası iki bankanında uygulaması sıkıntılı ama Tami çağrı merkezi daha fazla ilgileniyor gibi. Bilmeniz için yazdım.

Technopat Haberler

Geri
Yukarı