Nays yeni bir şey mi yaptı?

paWel

Hectopat
Yer
İstanbul/Küçükçekmece
Daha fazla  
Sistem Özellikleri
Excalibur G700 GTX 1650 4GB 8GB DDR 4 Ram İ5-10300H 512 GB İntel SSD
Arkadaşlar selam, Papara yaş doğrulaması olmadan e-ticarete kullanmaya izin vermiyor, ben de Nays'a geçtim veli onayı aldım, kartım gelecek yarın ama anlayamadım bilgisi olan bilgilendirebilir mi?

Nays sadece dijital bankacılık hizmeti sunmuyor. Aynı zamanda fiziksel bir kartı da mevcut. Size bu yüzden kart gönderiyorlar. Normal bir durum bu. Papara'da aynı şekilde fiziksel bir karta sahip. İstersen alabiliyorsun onun da kartını.

Şimdi, Ben 18 Yaş altıyım Veli Onayım var E ticarette kartım geldikten sonra kullanabilir miyim?

Dosya Ekleri

• IMG_0209.jpeg
    99,2 KB · Görüntüleme: 52
Şimdi, ben 18 yaş altıyım veli onayım var e ticarette kartım geldikten sonra kullanabilir miyim?

Velin onay verdikten sonra bir problem yok müşteri adımları da tamamsa müşteri olma ve veli onayı yapıldıysa kartın geldikten sonra e-ticaret alışverişlerini ve fiziksel mağaza alışverişlerini yapabilirsin ben de Nays kullanıyorum bir problem olmaz

Öncelikle ek (görsel) görüntülenemiyor ve ayrıca ben oluyor diye biliyorum ama olmuyorsa da bi bildiğim yok
Uzun süredir kimlik doğrıulama olmadan kullanıyordum. Bu ay ödeme yapamadım, kart bilgilerim ve CVV kodu sansürlenmiş haldeydi. Araştırınca bu haberlere ulaştım.

Kimlik doğrulama yapmadan içerideki bakiyeyi fatura ödeyerek ya da pos cihazlarına karekodla ödeme yaparak çıkarabiliyormuşuz.

Evet içindeki parayı her türlü kıllanırsın kartında üstünde yazmıyor mu ki zaten fiziksel kartta üstünde numara cvv e-ticaret ödemesi de yapabilirsin alışverişde yaparsın dışarda herşeyi yaparsın ve son olarak tavsiyem papara’ya geç

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için çerezleri kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…